Το πρώτο Debate του Ηχώ 99.8 για το μέλλον της αγροτικής Ιεράπετρας

1:17 μ.μ. - Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023
01:09 μ.μ. - Δευ, 11/17/2023
Image: Το πρώτο Debate του Ηχώ 99.8 για το μέλλον της αγροτικής Ιεράπετρας

Ο Μάρκος Αγιαννιωτάκης από τον συνδυασμό «Δήμος Ιεράπετρας – Προοπτική για το Μέλλον», ο Νεκτάριος Παπαδάκης με τον συνδυασμό «Ιεράπετρα Μαζί για τον τόπο μας» και ο Γιώργος Σπηλιαρώτης με τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης μιλούν στον Ηχώ 99,8

Θέματα που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα αναλύθηκαν από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Ιεράπετρας σε εκπομπή του Ηχώ 99,8 εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Στο στούντιο του Ηχώ ο κ. Μάρκος Αγιαννιωτάκης από τον συνδυασμό «Δήμος Ιεράπετρας – Προοπτική για το Μέλλον», ο κ. Νεκτάριος Παπαδάκης με τον συνδυασμό «Ιεράπετρα Μαζί για τον τόπο μας» και ο κ. Γιώργος Σπηλιαρώτης με τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Αγροτική οδοποιία, ακαθάριστα ρέματα, νερό, έργα υποδομών, φράγμα Μπραμιανών και συνοδά έργα, ανεξέλεγκτη βόσκηση, κτηνοτροφία, προβολή αγροτικών προϊόντων, διαχείριση απορριμμάτων και φυτικών υπολειμμάτων τέθηκαν μεταξύ άλλων στη συζήτηση όπου κάθε υποψήφιος ανέπτυξε τις θέσεις και τις προτάσεις τους.

*Να σημειωθεί ότι πρόσκληση για συμμετοχή στη συζήτηση είχε σταλεί και προς τον συνδυασμό «Ιεράπετρα Νέα Πορεία» χωρίς ωστόσο να υπάρξει ανταπόκριση.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη: