Το όραμα και οι στόχοι Καλλιονάκη για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

9:44 π.μ. - Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
09:01 π.μ. - Πέμ, 23/44/2020
Image: Το  όραμα και οι στόχοι  Καλλιονάκη για το   Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Χωροταξικό και οργανισμός στις προτεραιότητες του νέου Διοικητή

Τους στόχους του ως αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας αναλύει μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ο κ. Εμμ. Καλλιονάκης μετά και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του. Αυτό που επισημαίνει είναι ότι χρειάζεται να γίνουν αλλαγές σε ότι αφορά στις κτιριακές υποδομές μέσα από μια καλύτερη οργάνωση και σχεδιασμό των τμημάτων. Υπάρχουν εγκαταστάσεις εκεί που δεν θα έπρεπε να είναι όπως είναι η αποστείρωση που βρίσκεται στον τρίτο όροφο ενώ συνήθως είναι στο υπόγειο. Η πρόσβαση στα επείγοντα περιστατικά θα πρέπει επίσης να είναι διαμπερής. Τέτοιες παρεμβάσεις θα βοηθήσουν στην ομαλή λειτουργία και στην κατανομή αρμοδιοτήτων με έναν πιο ξεκάθαρο τρόπο ειδικά για τους εργαζόμενους ενώ παράλληλα θα βοηθήσουν ώστε να αντιμετωπιστεί πιο εύκολα μια έκτακτη ανάγκη

Παράλληλα θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στο θέμα της έλλειψης προσωπικού ιατρικού και λοιπού διεκδικώντας την κάλυψη θέσεων. Να γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές στον Οργανισμών ώστε να εκλείψουν οι όποιες παθογένειες. Αλλά και στην ανάδειξη του έργου που γίνεται στο Νοσοκομείο που είναι σημαντικό και δεν φαίνεται.

Όλα αυτά σε συνεργασία με το Υπουργείο, την 7η ΥΠΕ, τους εργαζόμενους, τους φίλους του Νοσοκομείου με στόχο την παροχή αξιόλογων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες. Αύριο στις 10 το πρωί οι αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων θα έχουν συνάντηση στην ΥΠΕ ώστε να γίνει ενημέρωση και να δρομολογηθούν ενέργειες στήριξης των νοσοκομείων.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κ. Καλλιονάκη :