Το ΝΠΔΔ Περιβάλλον Δήμου Ιεράπετρας ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στις δράσεις του στο πλαίσιο του let’s do it Greece

10:44 π.μ. - Τρίτη, 4 Απριλίου 2017
10:04 π.μ. - Τρί, 04/44/2017
Image: Το ΝΠΔΔ Περιβάλλον Δήμου Ιεράπετρας ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στις δράσεις του στο πλαίσιο του let’s do it Greece

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι προγραμματισμένες περιβαλλοντικές δράσεις του ΝΠΔΔ Περιβάλλον Δήμου Ιεράπετρας στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Εθελοντικής Δράσης «Let’s do it Greece» την Κυριακή 2 Απριλίου

Οι δράσεις ξεκίνησαν τη Τετάρτη 29 Μαρτίου με τη συμμετοχή του Κ. Π. Ε. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – ΝΕΑΠΟΛΗΣ, του  2ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας και του Συλλόγου Γονέων του  2ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας και κορυφώθηκαν τη Κυριακή 2 Απριλίου 2017 με τη συμμετοχή του Κ. Π. Ε. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – ΝΕΑΠΟΛΗΣ, του Συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, της Ε. ΔΙ. Κ. Ιεράπετρας, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Νέου Πολιτιστικού Συλλόγου Ιεράπετρας,  του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Κάτω Χωριού Ιεράπετρας, του ΕΠΑΛ ( Τμήμα A2 ), της Γ. Ε. Ι., του  Συλλόγου Φίλων Ποδήλατου και ΕΣΔΑΚ. 
 
Το ΝΠΔΔ Περιβάλλον του Δήμου Ιεράπετρας συντόνισε τις δράσεις με τους παραπάνω φορείς στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης, της ενημέρωσης, του καθαρισμού, του εξωραϊσμού και της αισθητικής αναβάθμισης.
 
Στις δράσεις συμμετείχαν πάνω από 300 εθελοντές οι οποίοι ηλικιακά ξεκίναγαν από τη νηπιακή ηλικία. Όπως τονίστηκε στόχος είναι η προσπάθεια να συνεχιστεί και το 2018 εμπλουτίζοντας τις δράσεις και επεκτείνοντας το πρόγραμμα  καθ’ όλη την εβδομάδα εθελοντισμού και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, κινητοποιώντας ακόμα περισσότερους συλλόγους, φορείς και πολίτες.
 
Το ΝΠΔΔ Περιβάλλον ευχαριστεί  και συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν και έβαλαν ένα ακόμα λιθαράκι στην ιδέα του εθελοντισμού, της συνεργασίας και της περιβαλλοντικής συνείδησης.







 




                                                         ΝΠΔΔ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 
                                                                                                                                                                
                                                            ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ