Το Νοσοκομείο Ιεράπετρας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος

8:30 π.μ. - Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020
08:01 π.μ. - Παρ, 10/30/2020
Image: Το Νοσοκομείο Ιεράπετρας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος

Τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, κ. Γεώργιο Αρακαδάκη, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης - Στη συνάντηση ήταν παρούσα και η Αντιδήμαρχος κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη

Ο κ. Αρακαδάκης ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο, για τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, για τις καθημερινές ανάγκες και για τις προσπάθειες που γίνονται για τη στελέχωση του Νοσοκομείου με μόνιμο προσωπικό.

Ο κ. Καλαντζάκης συναντήθηκε με εργαζόμενους, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και δήλωσε:

«Το ιατρικό, το νοσηλευτικό, το τεχνικό και το διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ιεράπετρας καταφέρνει καθημερινά να ανταποκρίνεται σε μεγάλο όγκο εργασίας και να εξυπηρετεί πλήθος πολιτών παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω έλλειψης στελέχωσης από μόνιμο προσωπικό.

Εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε τη λειτουργία του Νοσοκομείου και να διεκδικούμε την άμεση επίλυση όλων των προβλημάτων μαζί με το σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου και τους φορείς της πόλης.

Για ακόμα μία φορά ευχαριστώ τη Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου για το έργο τους καθώς και τον κ. Αρακαδάκη για την άριστη συνεργασία των τελευταίων τριάμισι ετών κατά τα οποία δόθηκαν λύσεις σε σημαντικά προβλήματα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας».