Το Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας "κόλλησε" GOATVID

12:44 μ.μ. - Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021
12:02 μ.μ. - Τετ, 10/44/2021
Image: Το Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας "κόλλησε" GOATVID

Έρχεται διαδικτυακά στις 07 Μαρτίου με πολλές εκπλήξεις από τα "Κατσίκια"!

Με σύνθημα «Μένουμε Σπίτι και Παίζουμε Ασφαλείς» ετοιμαστείτε για ένα Κυνήγι Θησαυρού στην Ιεράπετρα , διαφορετικό από τα άλλα. Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχουν τα « Κατσίκια» η περυσινή νικήτρια ομάδα. Το ραντεβού για το «Κυνήγι» κλείστηκε για τις 7 Μαρτίου οπότε έχετε χρόνο να βρείτε τους φίλους σας και να δημιουργήσετε την καλύτερη ομάδα δηλώνοντας συμμετοχή στο Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας «GOATVID 2K21».

Να βρείτε τους φίλους σας αλλά από απόσταση όπως δηλώνει στον Ηχώ 99, 8 ο κ. Γιάννης Μαστοράκης από την ομάδα « Κατσίκια» εξηγώντας ότι όχι μόνο κάθε ομάδα αλλά και κάθε μέλος της θα πρέπει είναι σε χωριστό χώρο. Αυτός θα είναι ένας από τους βασικούς κανόνες διαφορετική ομάδα θα ακυρωθεί. Αυτό γίνεται ώστε να προστατεύσουμε πάνω από όλα την υγεία μας και σε κάθε περίπτωση θα ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα που δεν θα θέσουν σε κίνδυνο την υγεία μας, τόνισε. Πρόσθεσε ότι ήδη έχουν γίνει οι προεργασίες για τον Θησαυρό που θα έχει φέτος την ιδιαιτερότητα ότι θα γίνει διαδικτυακά χωρίς να χρειαστεί κάποιος να βγει από το σπίτι του. Λίγες ημέρες πριν το Κυνήγι θα πραγματοποιηθεί το pre-game με 1 ή 2 γρίφους. Ωστόσο το πάρτι των ομάδων που ήταν μια αγαπημένη δράση φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί, όπως ανέφερε.

Κάλεσε παλιούς και νέους που αγαπούν το «Κυνήγι Θησαυρού» να είναι σε ετοιμότητα και να ενημερώνονται για ό,τι νεότερο μέσα από τη σελίδα Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας