Το ΚΚΕ σταθερό στις θέσεις του παλεύει για τα συμφέροντα των εργαζομένων, του λαού

12:48 π.μ. - Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
12:06 π.μ. - Τρί, 25/48/2019
Image: Το ΚΚΕ σταθερό στις θέσεις του παλεύει για τα συμφέροντα των εργαζομένων, του λαού

Ο Γ. Σπηλιαρώτης υποψήφιος βουλευτής ΚΚΕ νομού Λασιθίου μιλά στον Ηχώ 99,8

Τις θέσεις του ΚΚΕ εν όψει των εθνικών εκλογών αναλύει μιλώντας στον Ηχώ 99,8 ο υποψήφιος Βουλευτής Λασιθίου κ. Γιώργος Σπηλιαρώτης αναφερόμενος παράλληλα σε θέματα που απασχολούν τον νομό. Καταρχάς σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τα ελληνοτουρκικά, την εξόρυξη υδρογονανθράκων αλλά και τη συμμετοχή τους στην ευρωβουλή  ώστε να υπάρχει μια φωνή αντίστασης.
 
Κατέθεσε τις προτάσεις  και τις θέσεις για  τον αγροτικό τομέα  και τη στήριξη του παραγωγού, τον τουρισμό και τους εργαζόμενους που ασχολούνται με τον κλάδο αυτό, την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο νομό αλλά και γενικότερα για την  δωρεάν παιδεία που θα πρέπει να διασφαλίζει το μέλλον των παιδιών, τα έργα υποδομής κ.α
 
Ο κόσμος, τόνισε ο κ. Σπηλιαρώτης, πρέπει να σηκωθεί από τον καναπέ του. Από εκεί που τον έχουν γονατίσει. Να  σηκωθεί, γιατί έχει τη δύναμη στη χέρια του και η δύναμή του είναι η ψήφος του. Καμία ψήφος στο ΚΚΕ δεν είναι χαμένη όπως κάποιοι υποστηρίζουν  θέλοντας να πείσουν τον κόσμο να μην μας ψηφίσει γιατί δεν βγάζουμε έδρα. Ο  κόσμος θα πρέπει να ξέρει ότι στις προηγούμενες εκλογές   με τα υπόλοιπα των ψήφων κατάφερε το ΚΚΕ και έβγαλε βουλευτή στο Ηράκλειο που μας εκπροσώπησε επάξια. Δεν πρέπει λοιπόν να χάσουμε καμία ψήφο και εάν είναι δυνατόν να καταφέρουμε να κερδίσουμε και άλλες έδρες. Το ΚΚΕ τόσα χρόνια είναι σταθερό στις θέσεις του παλεύει για τα συμφέροντα των εργαζομένων του λαού. 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Σπηλιαρώτη: