Το Google Doodle για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

11:33 π.μ. - Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019
11:12 π.μ. - Τρί, 31/33/2019
Image: Το Google Doodle για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

H Google ετοίμασε για την ημέρα ένα εορταστικό doodle

Οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων, το πρόγραμμα των οποίων επιμελούνται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ολοκληρώνεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στις 31 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Συντάγματος.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 22:00 το βράδυ, θα αποχαιρετήσουμε το 2019 και θα υποδεχτούμε τη νέα χρονιά, με ένα μαγευτικό show, ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα με πολλή μουσική, κέφι, χορό, φώτα, πυροτεχνήματα και λάμψη!

Οικοδεσπότες της βραδιάς ο Θέμης Γεωργαντάς και η Νάντια Μπουλέ που θα καλέσουν στη σκηνή τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, για την αλλαγή του νέου χρόνου. Τη μουσική θα αναλάβουν το μουσικό συγκρότημα οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ και ο front man, Χρήστος Μάστορας. Μαζί τους στη σκηνή θα βρεθούν η Ήβη Αδάμου, η Demy και η Josephin. Τους καλλιτέχνες θα πλαισιώνει η βραβευμένη ομάδα γενικής γυμναστικής Wolves.

Παραμονή στη Θεσσαλονίκη

Ένα φαντασμαγορικό πρωτοχρονιάτικο πάρτι με την Ελένη Φουρέιρα και παρουσιαστή τον Γιάννη Σερβετά περιμένει όσους βρεθούν στην Πλατεία Αριστοτέλους, την Παραμονή Πρωτοχρονιάς από τις 23:15. Μαζί τους οι Fortissimo και o Γιώργος Κλούντζος για ένα μοναδικό Drums performance!

Το doodle της Google

hxonews

ethnos.gr