Το ευχαριστώ ασθενούς για την πρωτοποριακή επέμβαση στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

6:58 π.μ. - Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017
06:11 π.μ. - Δευ, 27/58/2017
Image: Το ευχαριστώ ασθενούς για την πρωτοποριακή επέμβαση στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Η ασθενής υποβλήθηκε σε Λαπαροσκοπική επέμβαση Ολικής Υστερεκτομής

Λίγες ημέρες πριν υποβλήθηκα στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας σε Λαπαροσκοπική επέμβαση Ολικής Υστερεκτομής, μία πρωτοποριακή μέθοδος για τα δεδομένα της Κρήτης.
 
Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που εμπιστεύτηκα το νοσοκομείο μας, καθώς λίγα χρόνια πριν υποβλήθηκα σε επέμβαση Αφαίρεσης Θυρεοειδή από τον κ. Παπαδάκη Ηρακλή Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένη από την εξέλιξη της τελευταίας μου επέμβασης και από την πορεία της ανάρρωσης μου.
 
Ο ένας και μοναδικός Μαιευτήρας Γυναικολόγος κ. Μέγκουλας Σωκράτης, που διαθέτει η σύγχρονη κατά τα άλλα Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας, που για χρόνια παρέμενε κλειστή λόγο έλλειψης Ιατρικού προσωπικού, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, δικαίως έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον του γυναικείου πληθυσμού της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας, όχι μόνο για την άρτια επιστημοσύνη του και τις ιατρικές του ικανότητες, αλλά και για τον ευγενικό και φιλικό του χαρακτήρα.
 
Από την πρώτη στιγμή που μου ανακοίνωσε ότι θα έπρεπε να προχωρήσουμε σε αυτή την επέμβαση, ούτε για ένα λεπτό δεν μου πέρασε από το μυαλό να επισκεφτώ και κάποιο άλλο νοσοκομείο, ή να πάρω και μία δεύτερη γνώμη.
 
Η άριστη συνεργασία του με την Χειρουργική Ομάδα του κ. Παπαδάκη Ηρακλή (μία ήρεμη δύναμη του Νοσοκομείου μας), έχει ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίζονται πολλά και δύσκολα περιστατικά γυναικών με μεγάλη επιτυχία και είναι πραγματικά μεγάλη ανάσα για εμάς, να μην χρειάζεται να μετακινούμαστε σε νοσοκομεία άλλων πόλεων για τέτοιες επεμβάσεις.
 
Στην επέμβαση μου εκτός από τον κ. Μέγκουλα, συμμετείχαν ακόμα οι Χειρουργοί η κ. Καλαθάκη Όλγα Επιμ.Α΄, ο κ. Βασιλειάδης Γεώργιος Επιμ.Β΄, ο κ. Τσαπραλής Δημήτρης Επιμ.Β΄, οι Αναισθησιολόγοι κ. Ψαρομιχαλάκη Μαρία Διευθ., η κ. Μαργαριτσανάκη Εύη Επιμ.Α΄ και όλοι τους με έκαναν να νοιώθω ασφάλεια και σιγουριά, χωρίς καμία αναστολή παρά το δύσκολο της επέμβασης.
 
Νοιώθω την ανάγκη να συγχαρώ και να ευχαριστήσω δημόσια μέσα από την καρδιά μου, τον Γυναικολόγο μου κ. Μέγκουλα και όλους τους Ιατρούς που από κοινού ολοκλήρωσαν με επιτυχία την επέμβαση μου.
 
Ευχαριστώ επίσης τον Γιάννη, τη Μέλπω και όλο το προσωπικό των Χειρουργείων, καθώς επίσης και το Νοσηλευτικό Προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής, για την συμπαράσταση και την φιλική τους διάθεση και αντιμετώπιση.
 
Ο Θεός να τους δίνει δύναμη στο λειτούργημα τους και στην καθημερινότητα τους!
 
Καλώ όλους τους πολίτες να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου μας καθώς οι προσπάθειες βελτίωσης της λειτουργίας όλων των τμημάτων, είναι διαρκείς και με σοβαρά αποτελέσματα.
 
Τέλος κάνω έκλυση σε όλες τις βαθμίδες της διοίκησης για την άμεση στελέχωση όλων των τμημάτων. Πως είναι δυνατών η Γυναικολογική-Μαιευτική κλινική να λειτουργεί με ένα μόλις ιατρό, τη στιγμή μάλιστα που οι ανάγκες του τόπου αλλά και οι προοπτικές του Νοσοκομείου μας είναι πολύ μεγαλύτερες;
 
Το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας είναι ο πνεύμονας ζωής της Νοτιοανατολικής Κρήτης και ευχαριστώ άλλη μία φορά όλους όσους συνδράμουν για τη βελτίωση των προσφερόμενων Υπηρεσιών Υγείας.
 
Με εκτίμηση
Παναγιώτου Λίτσα