Το αυτοδιοίκητο του Νοσοκομείου Ιεράπετρας ξανά στην επικαιρότητα μετά τις τελευταίες εξελίξεις

10:55 π.μ. - Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020
10:05 π.μ. - Τετ, 06/55/2020
Image: Το αυτοδιοίκητο του Νοσοκομείου Ιεράπετρας ξανά στην επικαιρότητα μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Μετά την απαξίωση του Νοσοκομείου συνεδριάζει ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας την Πέμπτη

Δυο όψεις θα μπορούσε να έχει η απόφαση μη εκπροσώπησης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας στο Δ.Σ. των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου, δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος.

Η απόφαση αυτή τονίζει, δείχνει αφενός μεν τις προθέσεις που δεν είναι θετικές για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας και αυτό γεννά ανησυχίες. Αφετέρου δε ως σύλλογος δεν υποστηρίξαμε ποτέ την κοινή διοίκηση. Η απόφαση αυτή λοιπόν της μη συμμετοχής της Ιεράπετρας στο Δ.Σ. των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου μας δίνει το δικαίωμα στην διεκδίκηση του αυτοδιοίκητου. Εάν δεν μας θέλουν, εάν δεν θέλουνε να έχουμε λόγο και θέλουν να δεχόμαστε παθητικά αποφάσεις, αυτό δεν γίνεται αποδεκτό. Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε αποφάσεις τρίτων. Ο Γεραπετρίτης με κοινωνική ευαισθησία έχει αποδείξει ότι θέλει την απρόσκοπτη λειτουργία του νοσοκομείου, είπε ο κ. Μαμαντόπουλος.

Είπε ακόμη ότι ήδη έχει υπάρξει επικοινωνία με τον Διοικητή του Νοσοκομείου και αύριο Πέμπτη το απόγευμα θα γίνει συζήτηση μεταξύ των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου με τηλεδιάσκεψη ώστε να παρθούν αποφάσεις για επόμενες κινήσεις.