Το 6ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/02

8:47 π.μ. - Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019
08:02 π.μ. - Τρί, 19/47/2019
Image: Το 6ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/02

Οι εγγραφές θα κλείσουν την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου το βράδυ. Πολύ περιορισμένες εγγραφές θα γίνουν τη μέρα των αγώνων πριν την εκκίνηση

6ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων Ιεράπετρας 2019- Κυριακή 24 ΦΕΒ 10:30 π.μ-Δελτίο τύπου
 
Ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της σηματοδότησης και των δύο ορεινών αγώνων καθώς και οι καθαρισμοί όλου του δικτύου των μονοπατιών. 
Τα μονοπάτια είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρόλο το μεγάλο ύψος των βροχών της περιόδου που μας πέρασε. Στα ρέματα υπάρχει νερό αλλά μπορούν εύκολα να διασχισθούν. Με λίγη προσοχή δεν βρέχονται καθόλου τα παπούτσια του συμμετέχοντα. Το τοπίο επικό!
 
Εγγραφές 
Οι εγγραφές θα κλείσουν την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου το βράδυ. Πολύ περιορισμένες εγγραφές θα γίνουν τη μέρα των αγώνων πριν την εκκίνηση. Ήδη ο αριθμός των συμμετεχόντων υπερβαίνει τους 200.
 
Λεωφορείο
Όσοι-ες έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους ότι θα κάνουν χρήση του λεωφορείου είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα επιβίβασης. Το λεωφορείο φαίνεται γεμάτο με τις μέχρι τώρα δηλώσεις. Σε περίπτωση που κάποιος τελικά δεν θα κάνει χρήση του λεωφορείου ας το δηλώσει στα τηλέφωνα ή στο e-mail της διοργάνωσης μήπως ελευθερωθούν κάποιες θέσεις που τώρα κρατιούνται άσκοπα. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 7:30 το πρωί από το άγαλμα Βενιζέλου πλατεία Ελευθερίας - Ηράκλειο και θα επιστρέψει μετά τις 16:00 ή 17:00 για Ηράκλειο.
 
Ξενοδοχείο
Σε περίπτωση που κάποιος-α επιθυμεί να διαμείνει στο μέρος όπου γίνονται οι αγώνες υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια στο Hotel Μύρτος τηλ (6974774257) στο Μύρτος Ιεράπετρας. Το Μύρτος απέχει περίπου 7 χιλιόμετρα από τους Μύθους.
 
Καιρός 
Παρόλο που είμαστε έξι μέρες πριν από την εκκίνηση οι προβλέψεις δείχνουν κρύο στα μεγαλύτερα υψόμετρα των διαδρομών τη μέρα του αγώνα με μικρή πιθανότητα βροχής. Πιο σίγουρη και ασφαλής πρόβλεψη θα έχουμε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου .
 
Νίκος Φερετζάκης 
Τεχνικός υπεύθυνος αγώνων