Το ξενοδοχείο NUMO IERAPETRA αναζητά για την σαιζόν 2021, Υπεύθυνο Συντήρησης
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Κύριες αρμοδιότητες:
Επεξεργασία και προετοιμασία προϊόντων κρεάτων, ακολουθώντας κάρτες συνταγών, σύμφωνα με τα πρότυπα παραγωγής, μερίδας και παρουσίασης.
Γνώση κοπής, επεξεργασίας κρεάτων και συντήρηση υπό ψύξη.
Νομοθεσία υγιεινής και σχετικές οδηγίες ΕΕ.
Οργάνωση κρεοπωλείου.
Λειτουργήστε τον εξοπλισμό κουζίνας με ασφάλεια και υπευθυνότητα
Διασφάλιση της σωστής υγιεινής και καθαριότητας των επιφανειών και του εξοπλισμού.
Απαραίτητα προσόντα:
Άριστη γνώση και εφαρμογή πολιτικών και διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.
Δυνατότητα εργασίας υπό πίεση και άριστα αποτελέσματα σέρβις.
Σχετική εμπειρία σε εστιατόριο 5* η ξενοδοχείο 5*.
Πτυχίο & πιστοποίηση από σχολή επεξεργασίας κρεάτων.
Προσοχή στη λεπτομέρεια και ισχυρή εργασιακή ηθική
H εταιρία προσφέρει:
Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών σύμφωνα με τα προσόντα του υποψηφίου σε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον
Διαμονή και διατροφή
Δυνατότητες εξέλιξης
Συνεχή εκπαίδευση