Το 2ο & 3ο γυμνάσιο Ιεράπετρας στην ΕΡΤ3 για τη Μινωική ελιά του Καβουσίου

8:04 π.μ. - Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017
08:06 π.μ. - Δευ, 12/04/2017
Image: Το 2ο & 3ο γυμνάσιο Ιεράπετρας στην ΕΡΤ3 για τη Μινωική ελιά του Καβουσίου

Βίντεο από την ΕΡΤ3 για την εκπαιδευτική επίσκεψη-εκδρομή των περιβαλλοντικών προγραμμάτων

Μαθητές του 2ου και 3ου γυμνασίου Ιεράπετρας σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Καβουσίου κ. Ρεμεδιάκη, το ΚΠΕ Λασιθίου και την ΚΟΙΝΣΕΠ ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ, επισκέφτηκαν την Μινωική ελιά του Καβουσίου, που θεωρείται ως ένα από τα αρχαιότερα και ίσως το αρχαιότερο ελαιόδεντρο του κόσμου και προέβησαν σε ελαιοσυγκομιδή με τα χέρια ενώ συμμετείχαν και σε πρόγραμμα.
 
Ακολουθεί βίντεο από την ΕΡΤ3 για την εκπαιδευτική επίσκεψη-εκδρομή των περιβαλλοντικών προγραμμάτων του 2ου και 3ου Γυμνασίου Ιεράπετρας στην αρχαιότερη καταγεγραμμένη μινωική ελιά στο Καβούσι.
 
Μαρία Λαγουδάκη – Αγγελάκη, καθηγήτρια 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας, υπεύθυνη περιβαλλοντικού προγράμματος αναφέρει σε ανακοίνωση της σε μέσο κοινωνικής δυκτίωσης: "Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους συντελεστές για τη φιλοξενία και για όλη την προσπάθεια . Το απολαύσαμε πραγματικά... Η εικόνα της πανάρχαιας ελιάς καθώς και των όμορφων στιγμών που ζήσαμε έμεινε χαραγμένη στην ψυχή και στο μυαλό μου!!! <<Γριά μινωική ελιά, τα μάθια μου μαγεύεις, μες στην ψυχή μου και στο νου, σαφί θα βασιλεύεις!!!!>>"