Το 1ο ΓΕΛ Ιεράπετρας στο Στρασβούργο με το EUROSCOLA

1:40 μ.μ. - Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019
01:12 μ.μ. - Πέμ, 19/40/2019
Image: Το 1ο ΓΕΛ Ιεράπετρας στο Στρασβούργο με το EUROSCOLA

Η Δ/νση και ο Σύλλογος των Καθηγητών του 1ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας συγχαίρουμε τη μαθήτρια της Β’ τάξης, Δερμιτζάκη Ειρήνη-Μαρία (Μαρήνη), που κατέλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό Euroscola

Η Δ/νση και ο Σύλλογος των Καθηγητών του 1ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας συγχαίρουμε τη μαθήτριά της Β’ τάξης, Δερμιτζάκη Ειρήνη-Μαρία (Μαρήνη), που κατέλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό Euroscola και θα εκπροσωπήσει το σχολείο στην ημερίδα που διοργανώνεται στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, το Μάϊο του 2020.

Η Μαρήνη συνεχίζει την παράδοση που τα τελευταία χρόνια θέλει το σχολείο μας να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο νομό Λασιθίου στο διαγωνισμό Euroscola, που διοργανώνει η Περιφερειακή Διέυθυνση Κρήτης, και να συμμετέχει για ένατη συνεχή χρονιά στην εν λόγω ημερίδα.

Η διάκριση αυτή μας τιμά ως σχολείο και μας κάνει περήφανους, όχι μόνο για τη Μαρήνη, αλλά και για τους υπόλοιπους μαθητές μας που με ζέση έχουν αγκαλιάσει το θεσμό Euroscola και κάθε χρόνο ανελλιπώς εκπροσωπούν το σχολείο μας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Παράλληλα, συγχαίρουμε όλους τους μαθητές του σχολείου μας, που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό. Ιδιαίτερα δε τους μαθητές που κατέλαβαν υψηλές θέσεις στην τελική βαθμολογία των 75 συμμετεχόντων του Νομού και συγκεκριμένα: τη Βενιτουράκη Αγγελική της Β’ τάξης, που κατέλαβε την 5η θέση (μετά από ισοψηφία με μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Αγ. Νικολάου), την Αντωνού Αικατερίνη της Γ’ τάξης, που κατέλαβε την 9η θέση, καθώς και τις: Χαλεπάκη Άννα-Μαρία της Β’ τάξης και Μαριδάκη Γεωργία της Γ’ τάξης που κατέλαβαν την 11η και 12η θέση αντίστοιχα.

Ευχόμαστε στη Μαρήνη αλλά και στους μαθητές του Νομού μας που θα πάρουν μέρος σε αυτό το υπέροχο ταξίδι, υπεύθυνη, εποικοδομητική και αποτελεσματική διαβούλευση στο Στρασβούργο, στις 7 Μαΐου 2020!