Το «ευχαριστώ» του Νοσοκομείου στον Ερυθρό Σταυρό Ιεράπετρας για την συμβολή του

1:21 μ.μ. - Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020
01:05 μ.μ. - Πέμ, 21/21/2020
Image: Το «ευχαριστώ» του Νοσοκομείου στον Ερυθρό Σταυρό Ιεράπετρας για την συμβολή του

Τι δηλώνει ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, Καλλιονάκης Εμμανουήλ

Στο πλαίσιο ενημέρωσης της κοινωνίας της ευρύτερης περιοχής ευθύνης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας ότι δόθηκε στις υπηρεσίες της τάχιστα και έγκαιρα το Ιατρείο υποδοχής αναπνευστικής ανεπάρκειας από την πανδημία του CoVid-19, θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω θερμά και να συγχαρώ το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας που συνέβαλε καταλυτικά στον αρτιότερο εξοπλισμό του, ιδιαιτέρως με την παραχώρηση του απαραίτητου αναπνευστήρα. Με αυτή του την πολύτιμη συνεισφορά, το εν λόγω ιατρείο κατέστη ικανό να αντιμετωπίσει τον σύγχρονο αόρατο, άλλα όχι αήττητο, εχθρό που πολεμάει ολόκληρο τον πλανήτη.

Προσβλέποντας στη συνέχιση της μεταξύ μας συνεργασίας με τον ανθρωπιστικό οργανισμό του Ερυθρού Σταυρού, οφείλω από πλευράς μου ν’ αναδείξω την ακέραια και αδιάλειπτη θετική ανταπόκριση και διαθεσιμότητά του, στοιχεία που αποτελούν αδιαμφισβήτητα ζωντανό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους ευάλωτους συμπολίτες μας.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι η πολύπλευρη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας υποδηλώνει την αγάπη της προς το Νοσοκομείο και ενισχύει τις προσπάθειές μας – διοίκησης και προσωπικού – στην εύρυθμη λειτουργία, την πρόοδο και την ανάπτυξή του.

Με τιμή

Καλλιονάκης Εμμανουήλ

Αναπληρωτής Διοικητής