Την πρώτη του συνάντηση με τους Διευθυντές και τους εργαζόμενους είχε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

2:14 μ.μ. - Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019
02:09 μ.μ. - Δευ, 09/14/2019
Image: Την πρώτη του συνάντηση με τους Διευθυντές και τους εργαζόμενους είχε ο νέος  Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

Γιάννης Γουλιδάκης: Έχουμε μόνο έναν αντίπαλο και αυτός είναι τα προβλήματα

Tην πρώτη του συνάντηση με τους Διευθυντές, τους προϊσταμένους τμημάτων αλλά και τους εργαζόμενους στην Π.Ε. Λασιθίου είχε σήμερα Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου του 2019 ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Γιάννης Γουλιδάκης.
 
Ο κ. Γουλιδάκης στο πλαίσιο της συνάντησης, δέχθηκε τις ευχές και τα συγχαρητήρια των εργαζομένων για μια δημιουργική και εποικοδομητική θητεία , ενώ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο τους αλλά και για τα προβλήματα που τους απασχολούν και που αφορούν κυρίως την έλλειψη προσωπικού.
 
Όπως επεσήμανε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης , από τις άμεσες προτεραιότητες της Π.Ε. Λασιθίου, είναι σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Κρήτης και τα αρμόδια Υπουργεία , να στελεχωθούν οι υπηρεσίες με προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία τους.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου ανέφερε ότι ,στόχος του είναι η καλή συνεργασία προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Λασίθι . «Έχουμε μόνο ένα αντίπαλο και αυτός είναι τα προβλήματα» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Γουλιδάκης.
 
Ο ίδιος τόνισε την πρόθεσή του να εργαστεί σκληρά με σύνεση και υπευθυνότητα για το καλό του τόπου επισημαίνοντας  ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια με ανιδιοτέλεια να φανεί αντάξιος της επιλογής των Λασιθιωτών αλλά και του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη που τον επέλεξε σε αυτή τη θέση.
 
Παράλληλα ,ζήτησε από τους εργαζόμενους ,να δουλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη και πρόοδο  του Λασιθίου.
 
« Μαζί θα ήθελα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να επιτύχουμε την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας ,αλλά και για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής όλων των πολιτών » ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου.