Την πρώτη Κυριακή του Μάη η Agroexpo 2019 στο Μισεδάκειο στάδιο Ιεράπετρας

10:42 π.μ. - Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018
10:10 π.μ. - Τρί, 30/42/2018
Image: Την πρώτη Κυριακή του Μάη η Agroexpo 2019 στο Μισεδάκειο στάδιο Ιεράπετρας

Είτε ο εργολάβος έχει ολοκληρώσει τις εργασίες είτε όχι

Η 3η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας, AgroExpo 2019,  θα διεξαχθεί στην Ιεράπετρα στις αρχές του Μαΐου, το τετραήμερο από 9-12 του μηνός. Ο χώρος που θα φιλοξενηθεί η έκθεση θα είναι και φέτος το Μισεδάκειο στάδιο , δηλώνει στον Ηχώ 99,8 ο κ. Μανώλης Παπαδάκης μέλος της επιτροπής για τη διοργάνωση της έκθεσης , με αφορμή δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το πού και εάν θα γίνει η έκθεση λόγω των εργασιών που θα γίνουν στο στάδιο , για την αντικατάσταση του  τάπητα. Τέτοια δημοσιεύματα δεν κάνουν καλό στην όλη προσπάθεια των διοργανωτών. Ήδη εκθέτες έχουν δηλώσει ενδιαφέρον και έχουν ΄΄ κλειστεί ΄΄ 40 περίπτερα και το ενδιαφέρον συνεχίζεται, τόνισε. Ο κ. Παπαδάκης πρόσθεσε ότι γνωρίζουν ότι στο Μισεδάκειο στάδιο θα τοποθετηθεί νέος τάπητας θεωρούν όμως ότι η έκθεση δεν θα δημιουργήσει προβλήματα ή ζημιά στον τάπητα. Σε ότι αφορά την μελλοντική  διεξαγωγή της έκθεσης είναι ζητούμενο να βρεθεί ένας μόνιμος  χώρος. Οι  σκέψεις  προσανατολίζονται  στην αξιοποίηση των χώρων του ΕΘΙΑΓΕ ΄΄οπου όμως χρειάζεται αρκετός χρόνος  και χρήματα  ώστε να διαμορφωθεί κατάλληλα ενώ μια άλλη καλή πρόταση  είναι ο χώρος της ΑΓΡΕΞ, είπε ο κ. Παπαδάκης.
 
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης παρενέβη ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιάννης Γουλιδάκης δίνοντας χρήσιμες διευκρινίσεις σχετικά και με τα δημοσιεύματα. Επεσήμανε ότι υπάρχει ανησυχία για το εάν η έκθεση προκαλέσει ζημιά στον τάπητα και πως η στόχευση είναι να βρεθεί ένας πιο  κατάλληλος και μόνιμος χώρος φιλοξενίας αυτής της τόσο σημαντικής διοργάνωσης. Ανέφερε ακόμη ότι ο συμβατικός χρόνος παράδοσης του έργου της τοποθέτησης του τάπητα είναι η 30η  Απριλίου  ασκούνται όμως πιέσεις ώστε να ολοκληρωθεί νωρίτερα.
 
Ακολουθεί συνέντευξη των Μ. Παπαδάκη και Γιάννη Γουλιδάκη:
 
 
Σημειώνουμε ότι  οι τομείς της έκθεσης αφορούν: γεωργικά εφόδια, μηχανήματα και εξοπλισμό, αγροτικά προϊόντα και υπηρεσίες από επιχειρήσεις όλης της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η έκθεση υλοποιείται με την υποστήριξη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, του Επαγγελματοβιοτεχνικού Συλλόγου, του Εμπορικού Συλλόγου, της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης και πραγματοποιείται με την συνεργασία του Αγροτικού Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης.Για αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τον κ. Δουλουφάκη Ευάγγελο στο Επιμελητήριο Λασιθίου στο τηλ.: +3028410 22231 ή στο email: douloufakis@epimlas.gr ή επισκεφτείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης στην δ/νση: http://agroexpoierapetra.gr.