Την Πέμπτη η δίκη του αστυνομικού για το περιστατικό με το σκύλο στον Άγιο Νικόλαο

9:14 π.μ. - Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
09:03 π.μ. - Πέμ, 22/14/2018
Image: Την Πέμπτη η δίκη του αστυνομικού για το περιστατικό με το σκύλο στον Άγιο Νικόλαο

Ένα χρόνο μετά την καταγγελία που έγινε από γειτόνισσές του

Ένα χρόνο μετά την καταγγελία που έγινε από γειτόνισσές του, θα οδηγηθεί στο εδώλιο ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι πέρυσι στις 21 Μαρτίου σημάδεψε με το αεροβόλο όπλο του ένα σκυλί.
 
Η υπόθεση μέχρι τώρα πάει από αναβολή σε αναβολή, αλλά θεωρείται μάλλον απίθανο να υπάρξει μία ακόμα στη δίκη της Πέμπτης, όταν και έχει οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης που συγκλόνισε την κοινή γνώμη σε όλη την Ελλάδα.
 
Το κατηγορητήριο είναι κακοποίηση ζώου, παράνομη οπλοφορία αεροβόλου και οπλοχρησία και πρόκειται να εκδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λασιθίου την Πέμπτη.
 
Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό των πυροβολισμών κατήγγειλαν δύο γυναίκες στον Άγιο Νικόλαο, οι οποίες  μίλησαν τότε στην ΑΝΑΤΟΛΗ, ζητώντας να διατηρηθεί η ανωνυμία τους. Πρόσφατα ενημερώθηκαν από την Αστυνομία για την εξέλιξη της υπόθεσης και την επικείμενη δικαστική διαδικασία.
 
«Μας είπαν πως προχωρεί η διαδικασία της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και πως δεν θα γίνει στην έδρα όπου υπηρετεί, αλλά σε άλλη πόλη του νομού. Η Αστυνομία χειρίζεται το θέμα με προσοχή και είδαμε πως η ΕΔΕ προχωρεί και δεν υπάρχει καμιά πρόθεση να μείνει στο συρτάρι. Περιμένουμε και το δικαστήριο για να δούμε τί θα γίνει τελικά», ανέφεραν χθες στην ΑΝΑΤΟΛΗ.


φωτο αρχείου