Την Παιδόπολη επισκέφθηκε ο Μ. Θραψανιώτης

5:36 μ.μ. - Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018
05:12 μ.μ. - Δευ, 31/36/2018
Image: Την Παιδόπολη επισκέφθηκε ο Μ. Θραψανιώτης

Στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου (πρώην Παιδόπολη) βρέθηκε την Παρασκευή ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανόλης Θραψανιώτης, συνοδευόμενος από τη γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Μαρία Βάρδα

Ο κυβερνητικός βουλευτής συνομίλησε και ενημερώθηκε από τον διευθυντή της δομής κ. Γιάννη Αρώνη και τον Α΄ αντιπρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης κ. Γιάννη Τσιχλή για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν το Παράρτημα, τα προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν (κτιριακά, θέματα προσωπικού, κ.ά.) και κυρίως για την πορεία της μονιμοποίησης του υπάρχοντος επικουρικού προσωπικού.
 
Συμφωνήθηκε μάλιστα τόσο με το Δ.Σ. όσο και με την κοινωνική λειτουργό του Παραρτήματος να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες μια εκδήλωση – δράση μαζί με τα παιδιά της δομής σε εξωτερικό χώρο στην κατεύθυνση και της πολιτικής της αποιδρυματοποίησης ώστε «να δείξουμε με τον τρόπο αυτό και στην κοινωνία ότι θα πρέπει να βρίσκεται κοντά τους και να ευαισθητοποιηθεί προς αυτή την κατεύθυνση στήριξης» όπως ανέφερε σχετικά ο κ. Θραψανιώτης.


anatolh.com