Την Κυριακή έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας για τη Σχολή Φυσικοθεραπείας

10:04 π.μ. - Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019
10:08 π.μ. - Κυρ, 11/04/2019
Image: Την Κυριακή έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας για τη Σχολή Φυσικοθεραπείας

Η αναστολή είναι μια άδικη στάση απέναντι στην Ιεράπετρα, τονίζει στον Ηχώ 99,8 η αντιδήμαρχος Χ. Χατζημαρκάκη

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο συγκαλείται την Κυριακή στις 19:00 με αφορμή τις εξελίξεις στον χώρο της παιδείας και την αναστολή λειτουργίας νεοϊδρυθέντων τμημάτων μεταξύ αυτών και του τμήματος Φυσικοθεραπείας Ιεράπετρας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα παραπάνω μετέφερε μιλώντας  στον Ηχώ 99,8 η αντιδήμαρχος κα Χρύσα  Χατζημαρκάκη. Είναι μια άδικη συμπεριφορά η εξέλιξη αυτή και έρχεται μετά και την αναστολή λειτουργίας του Μουσικού Γυμνασίου, οπότε βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές, σημείωσε. Πρόσθεσε ότι ο Δήμαρχος επιστρέφει αργά σήμερα το βράδυ από τη Γερμανία, σε κάθε περίπτωση όμως ενημερώθηκε για τις εξελίξεις αυτές. Εκτιμάται ότι θα έρθουν κινητοποιήσεις ωστόσο όμως στο δημοτικό συμβούλιο θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις.  

Ακολουθεί συνέντευξη κας Χατζημαρκάκη:



Η πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας:
 
 
Σας προσκαλούμε, στις 10 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 19.00 μ.μ., σε κατεπείγουσα συνεδρίαση, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητήσουμε το παρακάτω θέμα: 
 
Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αναστολή λειτουργίας νεοϊδρυθέντων τμημάτων, μεταξύ αυτών και του τμήματος Φυσικοθεραπείας Ιεράπετρας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης.
 
Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων περί αναστολής λειτουργίας και επανεξέτασης της δημιουργίας των νεοϊδρυθέντων τμημάτων.
 
              
Ο Πρόεδρος  Δ.Σ.
Ευάγγελος Μπινιχάκης