Την επόμενη εβδομάδα το νομοσχέδιο για τα Εργασιακά

9:49 π.μ. - Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017
09:08 π.μ. - Τετ, 23/49/2017
Image: Την επόμενη εβδομάδα το νομοσχέδιο για τα Εργασιακά

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα Εργασιακά

 
Που σύμφωνα με την κυβέρνηση θα αφορά ρυθμίσεις για την κοινωνική ασφάλιση, ρυθμίσεις για την αδήλωτη και απλήρωτη εργασία και ρυθμίσεις ισχυροποίησης δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία. Συνομιλία του πρωθυπουργού με τον Κώστα Γαβρόγλου για την Παιδεία.
 
Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τους υπουργούς Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου και Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από την Ε. Αχτσιόγλου για το νομοσχέδιο των Εργασιακών που θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή και θα αφορά ρυθμίσεις για την κοινωνική ασφάλιση, ρυθμίσεις για την αδήλωτη και απλήρωτη εργασία και ρυθμίσεις ισχυροποίησης δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία.
 
Παράλληλα, έλαβε από τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, ενημέρωση για την προετοιμασία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς καθώς και  για τη μεταρρύθμιση των Πανελλαδικών εξετάσεων. Υπήρξε αναλυτική συζήτηση για τη νέα δομή του Λυκείου, ιδιαίτερα των δύο τελευταίων τάξεων. Όπως σημειώνει το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, το νέο σύστημα πρόσβασης στα Πανεπιστήμια θα προκύπτει αυτομάτως από τη νέα δομή του Λυκείου.
 
 
Πηγή: thepressproject.gr