Τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Ιεράπετρας

5:36 μ.μ. - Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016
05:06 μ.μ. - Τρί, 28/36/2016
Image: Τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Ιεράπετρας

Για Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ

Τιμητική πλακέτα απένειμε η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Δήμου Ιεράπετρας την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 στον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη, αναγνωρίζοντας τη συνολική του προσφορά στην υλοποίηση του 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 20.2.2016 - 12.6.2016 στην Ιεράπετρα.
 
Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, κ.κ. Γιάννης Γαϊτανάκης, Ηλίας Νταραράς και Γιώργος Ασπραδάκης ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ιεράπετρας για την υποστήριξη της αξιόλογης πρωτοβουλίας που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στην Ιεράπετρα, γνωστοποιώντας του παράλληλα τη διάθεσή τους να την καθιερώσουν ως θεσμό, ξεκινώντας τις διαδικασίες για την προετοιμασία του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ στον Δήμο Ιεράπετρας.
 
Ο κ. Καλαντζάκης, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής τους εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους να αναπτύξουν τον εργασιακό αθλητισμό στην Ιεράπετρα, υποστηρίζοντας παράλληλα μέσα από αυτόν και δομές κοινωνικού χαρακτήρα.
 
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Η δημοτική αρχή στέκεται δίπλα σε τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και ενσωματώνουν την άσκηση στην καθημερινότητα των δημοτών, προασπίζοντας την υγεία του σύγχρονου εργαζόμενου. Αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και στους συμμετέχοντες για την άψογη συνεργασία, αλλά και για την έμπρακτη ενίσχυση κοινωνικών δομών του Δήμου Ιεράπετρας, όπως του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ο Δήμος Ιεράπετρας στηρίζει τον αθλητισμό και τέτοιες αξιόλογες διοργανώσεις που έχουν συλλογικό χαρακτήρα» κατέληξε στην δήλωσή του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.