Τι συμβαίνει στο νέο κοιμητήριο; Ο λάκκος με τα οστά και οι καταγγελίες

2:15 μ.μ. - Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017
02:10 μ.μ. - Τρί, 17/15/2017
Image: Τι συμβαίνει στο νέο κοιμητήριο; Ο λάκκος με τα οστά και οι καταγγελίες

Τι αναφέρεται σε καταγγελία της Ζωόφιλης Δράσης Ηρακλείου

Μέχρι το σωματείο της Ζωόφιλης Δράσης Ηρακλείου έφτασαν οι καταγγελίες αναφορικά με τις μακάβριες εικόνες με ανθρώπινα οστά στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου. 
 
Μετά την καταγγελία πολίτη που δημοσιεύτηκε στο Cretalive, η γραμματέας του σωματείου Καλλιόπη Μαραβελάκη σε ανάρτηση της στη σελίδα του σωματείου στο Facebook ανέφερε ότι στη Ζωόφιλη Δράση έχουν φτάσει σχετικές καταγγελίες ενώ σημειώνει ότι πρόκειται για μια λύση του δήμου Ηρακλείου για την εναπόθεση υπολειμμάτων οστών ανθρώπων που είτε βρίσκονται στα αζήτητα είτε η οικογένεια τους δεν έχει πράξει τα δέοντα. 
 
Στη σχετική ανάρτηση αναφέρεται :
 
Ψάχνοντας την ιστορία, μετά την καταγγελία, μάθαμε τι συμβαίνει από ανθρώπους του νεκροταφείου. Ο Δήμος Ηράκλειου βρήκε προσφάτως μία εύκολη λύση για να εναποθέτει τα υπολείμματα των νεκρών, δηλαδή τα κοκάλα, τα αζήτητα πτώματα που δεν έχουν λιώσει στο διάστημα της διετίας, τα πτώματα για τα οποία οι συγγενείς δεν καταβάλουν μίσθωμα τάφου μετά την διετία και τα "νοσοκομειακά υπολείμματα".
 
 Άνοιξαν μία τεράστια τρυπά στην άκρη του νεκροταφείου, και εναποθέτουν μέσα όλα τα παραπάνω. Χαρακτηριστικές είναι οι σκηνές των δημοτικών υπάλληλων με τις μαύρες σακουλές σκουπιδιών με τα ανθρωπινά κομμάτια, που τις κατεβάζουν μέσα στον λάκκο και μετά επιχωματώνουν πρόχειρα από το χείλος της τρυπάς. Μέχρι πρόσφατα ο χώρος δεν ήταν καν περιφραγμένος, και τα αδέσποτα σκυλιά του νεκροταφείου δυστυχώς έσκαβαν μέσα στο λάκκο, ψάχνοντας για φαγητό. τα σκυλιά που έφευγαν μέσα από τον λάκκο με ανθρωπινά οστά στο στόμα, έφεραν αρκετές φασαρίες για τα αδέσποτα του νεκροταφείου, και την περίφραξη του χώρου ευτυχώς, μίας και σε αυτή την ιστορία τα ζώα δεν είναι οι "αδικοπραγουντες". 
 
Όμως οι πρώτες βροχές κάνουν πλέον αυτό που έκαναν τα σκυλιά πιο πριν, ξεπλένουν το λίγο επίχωμα και φανερώνουν τα ανθρωπινά οστά μέσα στο λάκκο. αναρωτιόμαστε μία δυνατή βροχή, τι θα επιφέρει, πέρα από το να μετατρέψει την μεγάλη αυτή τρυπά σε μία λιμνούλα υπολειμμάτων και ψυχών στις οποίες κάνεις δεν έδειξε σεβασμό; 






Πηγή: cretalive.gr