Τι προτείνει η Επιτροπή αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς - Πως μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί τους

11:12 π.μ. - Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023
11:04 π.μ. - Δευ, 10/12/2023
Image: Τι προτείνει  η Επιτροπή αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς - Πως μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί τους

Λεπτομέρειες από τον Νίκο Κυφωνίδη μέλος της Επιτροπής

Στην Ιεράπετρα συγκροτήθηκε Επιτροπή Αγώνα Ενάντια στους Πλειστηριασμούς. Ο μαζικός αγώνας είναι η μια και η μοναδική «ασπίδα» μας, για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας απέναντι σε τράπεζες, funds και επιχειρηματικούς ομίλους. Κάθε σπίτι λαϊκής οικογένειας που βγαίνει σε πλειστηριασμό να γίνεται σπίτι όλης της γειτονιάς. Κάθε χωράφι που βγαίνει σε πλειστηριασμό να γίνεται χωράφι όλων των αγροτών, των σωματείων, των μαζικών φορέων της περιοχής μας, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους μέλη της Επιτροπής.

Εκ μέρους της οποίας ο κ. Νίκος Κυφωνίδης μίλησε στον Ηχώ 99,8 αναλύοντας τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την κίνηση προτρέποντας όσους έχουν πρόβλημα ή θέλει να συμπαρασταθεί σε αυτούς που έχουν πρόβλημα να έρθει σε επαφή με την Επιτροπή ώστε μέσα από μια οργάνωση δράσεων να προκύψουν πιο καλά αποτελέσματα. Μόνο εμείς οι ίδιοι, ενώνοντας δυνάμεις, μπορούμε να περιφρουρήσουμε τα δικαιώματά μας. Οι ενέργειες της Επιτροπής είναι ακόμη στο αρχικό στάδιο, επιδιώκεται να αποκτήσει νομική υπόσταση και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για τις επόμενες κινήσεις της, τόνισε ανάμεσα σε άλλα.

Για πληροφορίες - διευκρινήσεις:

Νίκος Κυφωνίδης: 6932 632 656

Γιώργος Σπηλιαρώτης: 6979 923 003

E mail: pleistiriasmoi1@gmail.com

hxonews

Ακούστε εδώ τον κ. Κυφωνίδη

-

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής

Στην Ιεράπετρα συγκροτήθηκε Επιτροπή Αγώνα Ενάντια στους Πλειστηριασμούς. Ο μαζικός αγώνας είναι η μια και η μοναδική «ασπίδα» μας, για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας απέναντι σε τράπεζες, funds και επιχειρηματικούς ομίλους.

Κάθε σπίτι λαϊκής οικογένειας που βγαίνει σε πλειστηριασμό να γίνεται σπίτι όλης της γειτονιάς. Κάθε χωράφι που βγαίνει σε πλειστηριασμό να γίνεται χωράφι όλων των αγροτών, των σωματείων, των μαζικών φορέων της περιοχής μας.

Μόνο έτσι θα κοπεί ο αέρας στα «κοράκια» και στις κυβερνήσεις τους.

Βασικό συστατικό όλων των «μνημονίων διαρκείας» που έχουν υπογράψει ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ είναι η απομείωση των κόκκινων δανείων μέσω των πλειστηριασμών, ώστε οι τράπεζες να αυγατίζουν τα κέρδη τους και να στηρίζουν απρόσκοπτα το πολιτικό σύστημα που τις υπηρετεί.

Με την απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου «λύνονται» τα χέρια σε τράπεζες και funds για να προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς χιλιάδων σπιτιών και χωραφιών λαϊκών οικογενειών τους επόμενους μήνες. Αυτό επιβεβαιώνει ότι όποιος κι αν κυβερνήσει την επόμενη μέρα, ο λαός θα βρεθεί αντιμέτωπος με νέο γύρο επίθεσης στην κατοικία του και στην περιουσία του.

Οργανώνουμε την αντίστασή μας. Καλούμε τους φορείς και τα σωματεία της πόλης μας να ενημερώσουν τα μέλη τους και να συμμετέχουν μαζικά στους αγώνες υπεράσπισης της λαϊκής περιουσίας.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΥΣΗΧΑΣΜΟΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ στους ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ