Τη Δ.Ο.Υ Αγίου Νικολάου καταγγέλλει ο Μανώλης Γερακιανάκης

9:40 π.μ. - Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016
09:12 π.μ. - Τετ, 28/40/2016
Image: Τη Δ.Ο.Υ Αγίου Νικολάου  καταγγέλλει ο Μανώλης Γερακιανάκης

Το θέμα δεν τελειώνει εδώ, τώρα αρχίζει και θα εξαντλήσω το κάθε μου δικαίωμα , δηλώνει

Αυτούσια η καταγγελία του κ. Γερακιανάκη

Ονομάζομαι Γερακιανάκης Μανώλης κάτοικος Ιεράπετρας.
Όπως κάνω τα τελευταία χρόνια, έτσι και σήμερα 27/12/2016 επισκέφθηκα την Δ.Ο.Υ. Αγίου Νικολάου για να καταθέσω την δήλωση που επισυνάπτω και έχει σχέση με τα τέλη κυκλοφορίας.
Η προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. κ. Τζιγκρή Γεωργία όπως μου συστήθηκε, μου είπε ότι δεν θα την παραλάβει όπως έκανε την προηγούμενη φορά, γιατί πέρυσι δεν μου απάντησε το υπουργείο και γιατί δεν έχει καμία νομική ισχή.
Αφού της είπα ότι είμαι Έλληνας πολίτης και έχω κάθε δικαίωμα να καταθέσω όποια σχετική αίτηση ή δήλωση επιθυμώ, μου απάντησε ότι δεν έχω τέτοιο δικαίωμα και πως έχει προφορική εντολή να μην παραλαμβάνει ανάλογα έγγραφα.
Αρνητικά μου απάντησε όταν της ζήτησα να μου δώσει γραπτώς τα παραπάνω και με κυνικότητα μου είπε, <<περίμενε όσο θέλεις>>.
Μετά από αυτή τη συμπεριφορά αλλά και την απαράδεκτη λογοκρισία στο έγγραφο μου, καταργόντας κάθε ένομο δικαίωμα του πολίτη, έφυγα από το γραφείο της για να επιστρέψω αργότερα με έναν δημοσιογράφο για να καταγράψει το περιστατικό.
Μόλις με είδε η κυρία, μου είπε να καταθέσω την δήλωση στο πρωτόκολλο, ότι περίμενε ενημέρωση από το υπουργείο και μου ζήτησε να της πάω το νόμο που επιτρέπει στους πολίτες να καταθέτουν έγγραφα στις δημόσιες υπηρεσίες.
Μετά το πρωτόκολλο, επέστρεψα στο γραφείο της και με υφάκι μου είπε, <<άστο στο γραφείο, άλλωστε θα πεταχτεί αμέσως>> και παρέλαβε μαζί και το παράβολο μόνο όταν της είπα ότι αναφέρει πάνω του <<ο προϊστάμενος>>, χωρίς όμως να το σφραγίσει.
Πέρα το ότι με καθηστέρησε περισσότερο από μία ώρα για μία διαδικασία πέντε λεπτών και την απαράδεκτη συμπεριφορά της, ένοιωσα ντροπή και εκνευρισμό για το Ελληνικό Δημόσιο και την κυβέρνηση που αν και δηλώνει αριστερή, το μόνο δικαίωμα που μας επιτρέπει είναι να πληρώνουμε τους άδικους και δισβάστακτους φόρους.
Θα πρέπει όλοι τους να συνυπολογίζουν ότι μετά από την εξαετή μνημονιακή εξαθλίωση μας, οι αντοχές μας εξαντλήθηκαν και δεν μπορούν να μας αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο.
Το θέμα δεν τελειώνει εδώ, τώρα αρχίζει και θα εξαντλήσω το κάθε μου δικαίωμα