Τί απαντά ο πρόεδρος του «Χαμόγελου» για τη χορηγία της κρητικής εταιρείας προϊόντων λήξης λίγων ημερών

11:43 π.μ. - Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017
11:03 π.μ. - Πέμ, 16/43/2017
Image: Τί απαντά ο πρόεδρος του «Χαμόγελου» για τη χορηγία της κρητικής εταιρείας προϊόντων λήξης λίγων ημερών

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου» απαντά στην αναδημοσίευσή μας για τα ληγμένα

Με επιστολή του στο Candianews ο πρόεδρος του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού", κ. Κώστας Γιαννόπουλος, παίρνει θέση για την υπόθεση με τη χορηγία προϊόντων λήξης μερικών ημερών της Creta farm, που φέραμε χθες στο φως. Ο κ. Γιαννόπουλος ζητάει την "άμεση απόσυρση" του θέματος, επιβεβαιώνοντας όμως την ουσία του και προσπαθώντας να δικαιολογήσει από την πλευρά του την κίνηση της εταιρείας.
 
Για τη χρήση του mail που έφτασε στο Candianews από παραδρομή, όπως λέει, σημειώνουμε ότι προφανώς και μπορούσαμε να κάνουμε χρήση του, ακόμα και ως μιας "δημοσιογραφικής πληροφορίας". Αλλά είναι βέβαιο ότι - με βάση μια γενική πληροφορία- τότε θα γινόταν προσπάθεια διάψευσης της υπόθεσης. Εδώ, παρουσιάζοντας το έγγραφο, επιχειρήθηκε να αποδείξουμε ότι "δεν είμαστε ελέφαντες", σκεφτείτε να μην δημοσιεύαμε και το έγγραφο...
Για την ουσία της υπόθεσης, θα περιμέναμε και και μια επίσημη θέση της Creta farm, για μια "χορηγία" προϊόντων σε παιδιά, που μετά από 15 ημέρες θα πήγαιναν στα σκουπίδια...
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή
Αγαπητοί,
Με την παρούσα θα θέλαμε να ζητήσουμε την άμεση απόσυρση από τα site και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαχειρίζεστε του δημοσιεύματος με τίτλο: «”Χορηγία” ληγμένων (ή που λήγουν) προϊόντων σε παιδιά από μεγάλη Κρητική εταιρεία!», το οποίο δημοσιεύσατε στο site σας www.candianews.gr.
Χωρίς να έχετε επικοινωνήσει με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιεύσατε εσωτερική ηλεκτρονική αλληλογραφία του συλλόγου μας, η οποία εκ παραδρομής εστάλη στο mail press@candianews.gr.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνουμε ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» απευθύνθηκε στην Creta Farm για χορηγία ειδών της με σκοπό την άμεση παροχή τροφίμων στα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Συλλόγου και στα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους με προβλήματα διαβίωσης που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς και για την στήριξή του Συλλόγου εν όψει των εορτών του Πάσχα.
Η Creta Farm για μία ακόμα φορά ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας. Για την κάλυψη των άμεσων αναγκών, μας χορήγησε είδη με την προϋπόθεση να διανεμηθούν άμεσα προς κατανάλωση, ενώ επιπλέον δρομολογήθηκε να συνδράμει και στο έργο μας εν όψει των εορτών του Πάσχα.
 
 
Για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ
 
 
Πηγή: candianews.gr