Της έκλεισαν ραντεβού στο νοσοκομείο Χανίων μετά από 2 χρόνια- Παρέμβαση Κικίλια

11:11 π.μ. - Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020
11:02 π.μ. - Δευ, 03/11/2020
Image: Της έκλεισαν ραντεβού στο νοσοκομείο Χανίων μετά από 2 χρόνια- Παρέμβαση Κικίλια

Παρέμβαση του υπουργού Υγείας προκάλεσε καταγγελία γυναίκας ότι της έκλεισαν ραντεβού για γαστροσκόπηση μετά από 2 χρόνια

Την παρέμβαση του υπουργού Υγείας προκάλεσε η καταγγελία μιας γυναίκας ότι της έκλεισαν ραντεβού για γαστροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο της Κρήτης μετά από δύο χρόνια, δηλαδή το 2022!

Για την καταγγελία που αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνει το γύρο του διαδυκτίου, πληροφορήθηκε και ο Β. Κικιλίας ο οποίος ζήτησε αμέσως ενημέρωση και εξηγήσεις από όλες τις εμπλεκόμενες υγειονομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, έδωσε εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση που αφορά στο νοσοκομείο Χανίων.

Τι απαντά η διοίκηση του νοσοκομείου Χανίων

«Η νέα Διοίκηση του Γ.Ν. Χανίων σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης έχει ήδη προβεί στην πρόσληψη ενός επικουρικού γαστρεντερολόγου ιατρού και τις επόμενες ημέρες το Τμήμα θα ενισχυθεί με ακόμη έναν. Επίσης, ξεκινάει άμεσα η λειτουργία και δεύτερου τακτικού εξωτερικού γαστρεντερολογικού ιατρείου.

Τα ραντεβού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα επαναπρογραμματιστούν και οι ασθενείς θα ειδοποιηθούν για τις νέες ημερομηνίες».

7η Υ.Π.Ε Κρήτης: Απάντηση για το ραντεβού

Ανακοίνωση για το θέμα που προέκυψε στα Χανιά, δηλαδή το ραντεβού για γαστρεντερολόγο το 2022, εξέδωσε και η 7η Υ.ΠΕ. Κρήτης χθες το βράδυ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η νέα Διοίκηση του Γ.Ν. Χανίων, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης έχει ήδη προβεί στην πρόσληψη ενός επικουρικού γαστρεντερολόγου ιατρού, και τις επόμενες ημέρες το τμήμα θα ενισχυθεί με ακόμη έναν. Επίσης, ξεκινάει άμεσα η λειτουργία και δεύτερου τακτικού εξωτερικού γαστρεντερολογικού ιατρείου. Τα ραντεβού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα επαναπρογραμματιστούν και οι ασθενείς θα ειδοποιηθούν για τις νέες ημερομηνίες».

neakriti.gr