Την Τρίτη η απολογία του βιαστή - μαστροπού της 12χρονης

2:42 μ.μ. - Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022
02:10 μ.μ. - Δευ, 10/42/2022
Image: Την Τρίτη η απολογία του βιαστή - μαστροπού της 12χρονης

Ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο το πρωί

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί ζήτησε και πήρε ο «οικογενειάρχης», «εκκλησιαζόμενος», «φιλάνθρωπος» και με πολλά φωτογραφικά ενσταντανέ με στελέχη της Ν.Δ. έμπορος του Κολωνού, στη φρικαλέα υπόθεση που συγκλονίζει και που ολοένα και περισσότερες εφιαλτικές λεπτομέρειές της έρχονται στο φως. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος κατηγορούμενος για βιασμούς και μαστροπεία, είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες από τους βιασμούς και από το κινητό της 12χρονης.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί σε συγκεκριμένη πλατφόρμα στην οποία υπάρχει και η δυνατότητα διαλόγου μεταξύ των μελών της. Έτσι, εκτός από το κινητό τηλέφωνο του 53χρονου, οι ειδικοί αξιωματικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, αναλύουν όλα τα δεδομένα, ακόμη και αυτά που έχουν διαγραφεί και από τα δύο κινητά τηλέφωνα - δράστη και θύματος - προκειμένου να ανασύρουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν που θα μπορέσουν να φωτίσουν την αποτρόπαια δράση του κατηγορούμενου κι όσων άλλων εμπλέκονται στην άθλια αυτή υπόθεση.

Κατά άλλες πηγές, ο δράστης ανάγκασε το παιδί να δημιουργήσει προφίλ σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, όπως TikTok και Facebook, με τον ίδιο να διαχειρίζεται τις σελίδες, ανεβάζοντας το υλικό που ανάγκαζε την ανήλικη να τραβάει. Αυτοί οι λογαριασμοί ήταν το «μέσο» προσέλκυσης πελατών για τα αρρωστημένα σχέδιά του. Δυστυχώς, ανταποκρίθηκαν πάνω από 200 άτομα που επικοινώνησαν και ζήτησαν πληροφορίες, ενώ τουλάχιστον 10 άνδρες πήγαν στο ραντεβού στον σταθμό του Μετρό Σεπολίων και βίασαν τη 12χρονη μέσα στο αυτοκίνητό τους ή σε άγνωστα στο παιδί δωμάτια. Ο 53χρονος εισέπραττε από 50 ως 70 ευρώ, τα οποία και κρατούσε για τον ίδιο, χωρίς να δίνει τίποτα στο κορίτσι.

Φρόντιζε να ανανεώνει αρκετά συχνά το πορνογραφικό υλικό. Άλλωστε οι συγγενείς της 12χρονης που ανακάλυψαν τις γυμνές φωτογραφίες και τα μηνύματα στο κινητό της, περιέγραψαν ότι το παιδί δεν άφηνε το κινητό από το χέρι της, καθώς εκείνος της ζητούσε να του στέλνει συνεχώς γυμνές φωτογραφίες.

Μαζί με τον 53χρονο, στο γραφείο του εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή κι ένας 42χρονος, «ευυπόληπτος» πολίτης και αυτός, που κατηγορείται για το αδίκημα της «γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση» και ο οποίος πήρε επίσης προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί αύριο το πρωί. Παράλληλα, οι αρχές αναζητούν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στις ταυτότητες και των άλλων ασυνείδητων ανδρών που είτε επεδίωξαν ή είχαν τελικά κακοποιήσει σεξουαλικά το μικρό κορίτσι. 

Πηγή :efsyn.gr