Θετικός απολογισμός για Σαμαρείτες - Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο του ΠΤ ΕΕΣ Ιεράπετρας

11:28 π.μ. - Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018
11:07 π.μ. - Τρί, 03/28/2018
Image: Θετικός απολογισμός για Σαμαρείτες - Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο του ΠΤ ΕΕΣ Ιεράπετρας

Εκδήλωση στις 17 Μάρτη για τη συνέχιση της ανθρωπιστικής δράσης των δομών του Τοπικού μας Ερυθρού Σταυρού

Σε πολλά και ενδιαφέροντα ζητήματα όπως η Αιμοδοσία από τον σύλλογο Ελεήμων, η ενίσχυση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας από το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου, αλλά και οι δράσεις του ΠΤ ΕΕΣ Ιεράπετρας, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον Ηχώ fm 99,8 ο κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος
 
Καταρχάς απεύθυνε κάλεσμα προς τους εθελοντές αιμοδότες προκειμένου να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί από τον Ελεήμων το διήμερο 12 και 13 Μαρτίου στην Ιεράπετρα τονίζοντας τη σημασία και την αξία της αιμοδοσίας και της προσφοράς αίματος προς τον συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη. Αναλυτικότερα η αιμοδοσία θα γίνει τη Δευτέρα 12 Μαρτίου το απόγευμα από 16.00 εως 19.00 και την Τρίτη 13 Μαρτίου το πρωί από 9.00 εως 13.00 στα γραφεία του συλλόγου, οδός Δημοκρατίας 53.
 
Εν συνεχεία ο κ. Μαμαντόπουλος ως πρόεδρος του ΠΤ ΕΕΣ Ιεράπετρας αναφέρθηκε στον απολογισμό της περασμένης χρονιάς για τη λειτουργία και δράση των εθελοντών Σαμαρειτών, του Κοινωνικού Ιατρείου και Κοινωνικού Φαρμακείου εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία, επισημαίνοντας ότι η έμπρακτη στήριξη του κόσμου και της τοπικής κοινωνία έχουν συμβάλλει σημαντικά σε όλο αυτό. Στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι του εμβολιασμού που γίνεται μέσω του Κοινωνικού ιατρείου και ευχαρίστησε την παιδίατρο κα Λέλα Λουλάκη για την συνεργασία. Πρόσθεσε ότι για την συνέχιση της ανθρωπιστικής δράσης των δομών του Τοπικού μας Ερυθρού Σταυρού, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στις 17 Μαρτίου με το κρητικό συγκρότημα του Βασίλη Σταυρακάκη. Θα συμμετέχει και η νεανική ορχήστρα με τους Καραβελάκη Μανώλη, Λιανάκη Μαριάννα, Συλλιγαρδάκη Γιώργο, και Τσιαντρή Κωνσταντίνο, καλώντας τον κόσμο να ανταποκριθεί.
 
Τέλος ως πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας ανέφερε ότι πέρα σύντομα θα παραδοθούν  προς το Νοσοκομείο Ιεράπετρας μια συσκευή κοπής αιμόστασης, διαθερμία. Επίσης ένα μόνιτορ που χρειάζεται η καρδιολογική κλινική. Επιπλέον ως σύλλογος είναι σε επαφή  με την Περιφέρεια Κρήτης και την 7η ΥΠΕ αλλά και με την Εθνική Τράπεζα προκειμένου να αναζητηθούν τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης του Νοσοκομείου.
 
 
 
Ακολουθεί συνέντευξη Α. Μαμαντόπουλου: