«Θα μας βρουν μπροστά τους»: Κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ για τις νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

2:19 μ.μ. - Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019
02:03 μ.μ. - Σάβ, 09/19/2019
Image: «Θα μας βρουν μπροστά τους»: Κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ για τις νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ στην Αθήνα προχώρησε το ΠΑΜΕ το πρωί της Τρίτης, λόγω της επικείμενης νέας αύξησης στα τιμολόγια, που προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης

Σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ στην Αθήνα προχώρησε το ΠΑΜΕ το πρωί της Τρίτης, λόγω της επικείμενης νέας αύξησης στα τιμολόγια, που προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης. Το ΠΑΜΕ απαιτεί να ακυρωθούν οι νέες αυξήσεις, καθώς και η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΡΡ, εκατοντάδες μέλη του ΠΑΜΕ προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη 30, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για τις αυξήσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος. Μέλος του ΠΑΜΕ υπογράμμισε  στο ΤΡΡ ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους.
 
«Δεν πρόκειται να τους περάσει. Θέλουν να ξεπουλήσουν το ρεύμα; Θα μας βρουν μπροστά τους και δεν πρόκειται να τους το επιτρέψουμε. Ακολουθούν τον δρόμο που άνοιξε και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι προηγούμενες κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων. Θα αφήσουν φτωχά νοικοκυριά χωρίς ρεύμα; Ξεπουλάνε τη ΔΕΗ για να είναι καλά αυτοί που και καλά θέλουν να επενδύσουν.
 
Έχει κανείς τους σπίτι με ανθρώπους άρρωστους που χρειάζονται υποστήριξη και τους τραβάνε τη πρίζα; Τους σκοτώνουν. Έχει κανείς τους βρεθεί σε ανάγκη με μωρά παιδιά; Όχι, που να έχουν βρεθεί; Ξεπουλάνε και διώχνουν εργαζόμενους με και καλά εθελούσια έξοδο. Τους μάθαμε, τους ξέρουμε. Εδώ είμαστε, να καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται είναι το θέμα. Εμείς συνεχίζουμε τον δρόμο μας και αγωνιζόμαστε. Να έρθει κόσμος μαζί μας. Αν περάσει το ένα, περνάει και το επόμενο. Οι μεγαλοοφειλέτες που είναι τώρα; Τους κυνηγάνε;  Όχι, τα λαϊκά νοικοκυριά είναι που θα την πληρώσουν».
 
Εκτός της μαζικής παράστασης διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Αθήνα, κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τρίτης σε Πειραιά, Ελευσίνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, ενώ για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί κινητοποίηση στην Κοζάνη στις 10 το πρωί στα ταμεία της ΔΕΗ.
 
 
thepressproject.gr