Θ. Καλαντζάκης : Να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους οι Βουλευτές της Κρήτης εάν δεν φύγει άμεσα πλοίο με τα ευπαθή προϊόντα

11:27 π.μ. - Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016
11:07 π.μ. - Τρί, 12/27/2016
Image: Θ. Καλαντζάκης : Να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους οι Βουλευτές της Κρήτης εάν δεν φύγει άμεσα πλοίο με τα ευπαθή προϊόντα

Από την Αθήνα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στον ΗΧΩ για τις σημερινές συναντήσεις - Διεκδικούμε δυναμικά τα αυτονόητα (Συνέντευξη)

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης μαζί με Δημάρχους και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης  και από άλλες περιοχές της Κρήτης  που πλήττονται από την απεργία της ΠΝΟ προκειμένου να έχουν συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και με τον Υπουργό Ναυτιλίας για να διασφαλιστεί η μεταφορά των ευπαθών προϊόντων . Στην Αθήνα είναι επίσης και εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων Ιεράπετρας και Σητείας. 
Όπως τόνισε ο κ. Καλαντζάκης επείγει να φύγει το πλοίο σήμερα ώστε να σταματήσει η καταστροφή των παραγωγών   και από εκεί και πέρα εκείνο που  θα επιδιώξουν είναι  να δεσμευτεί η κυβέρνηση ότι εγκαίρως θα εφαρμόζει το νόμο και άμεσα θα δίνονται εντολές ώστε να είναι σε ετοιμότητα πλοίο για να μεταφέρει τα ευπαθή προϊόντα  κάθε φορά που θα γίνεται απεργία. Δυστυχώς τις επόμενες ημέρες πιθανόν να αντιμετωπίσουμε νέα προβλήματα στη διακίνηση των αγροτικών προϊόντων λόγω των κινητοποιήσεων που προγραμματίζουν αγρότες της βόρειας Ελλάδας με κλείσιμο δρόμων και στήσιμο μπλόκων. 

Ακολουθεί συνέντευξη Δημάρχου Θ. Καλαντζάκη