Τέσσερις οι «μνηστήρες» της Creta Farms

3:43 μ.μ. - Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019
03:07 μ.μ. - Πέμ, 25/43/2019
Image: Τέσσερις οι «μνηστήρες» της Creta Farms

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί αισιοδοξία ...

Λίγες ημέρες μετά την υπογραφή του Μνημονίου Συναντίληψης μεταξύ των τραπεζών και των βασικών μετόχων της Creta Farms και ήδη τέσσερις διεκδικητές έχουν εμφανιστεί στον ορίζοντα.
 
Κάτι που δημιουργεί αισιοδοξία, όπως εξηγούσε στο περιθώριο εκδήλωσης ο επικεφαλής της ΕΥ στην Ελλάδα κ. Πάνος Παπάζογλου, πως το ζήτημα της εισηγμένης θα ολοκληρωθεί με επιτυχία ως το τέλος της χρονιάς με την είσοδο στρατηγικού επενδυτή.
 
Σύμφωνα με τον κ. Παπάζογλου ανάμεσα στους διεκδικητές είναι ο ισχυρός άνδρας της Chipita και της Νίκας, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο ομογενής επιχειρηματίας Θεόδωρος Δουζόγλου καθώς και το αμερικανικό fund HIG Capital με αξιοσημείωτη δραστηριότητα στη χώρα μας, όπως είχε γράψει παλιότερα και το NM.
 
Επιπρόσθετα τις τελευταίες ημέρες έχει εμφανιστεί ακόμα μία ξένη εταιρεία, της οποίας ηγείται Έλληνας μάνατζερ.
 
Ο κ. Παπάζογλου πάντως εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος για την κρητική αλλαντοβιομηχανία και από άλλους επίδοξους επενδυτές αφού παρά τα προβλήματα ρευστότητας παραμένει μία καλή εταιρεία με ισχυρό μπραντ και μοναδικά προϊόντα που της έχουν δώσει τη θέση του leader της αγοράς.
 
 
newsone.gr