Tελετή λήξης των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας

11:34 π.μ. - Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
11:07 π.μ. - Δευ, 16/34/2018
Image: Tελετή λήξης των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Βρυωμένου Μεσελέρων Ιεράπετρας

Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου και σε μια ιδιαίτερα χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 13 Ιουλίου στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής Παναγίας ΒρυωμένουΜεσελέρων Ιεράπετρας η καταληκτήριαεκδήλωση των Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας για την περίοδο 2017-2018. 
 
Τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείωνπαρουσίασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα με παραδοσιακά τραγούδια και ύμνους,  χόρεψαν παραδοσιακούς κρητικούς χορούς με τη συνοδεία μουσικών οργάνων, και παρουσίασαν μικρή θεατρική παράσταση, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων γονέων και των λοιπών συγγενών τους.
 
Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο Αιδεσιμολ. Πρωτ. Αθανάσιος Ταρλαντέζος, Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Ιεράπετρας, και παρευρέθηκαν Εφημέριοι της Ιεράς Μητροπόλεως, Κατηχητές και πολλοί γονείς των παιδιών από ολόκληρη την Μητροπολιτική περιφέρεια.