Τα Χριστούγεννα στη Μορφωτική Στέγη Ιεράπετρας

8:37 π.μ. - Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017
08:06 π.μ. - Δευ, 12/37/2017
Image: Τα Χριστούγεννα στη Μορφωτική Στέγη Ιεράπετρας

Προγραμματισμός δράσεων και εκδηλώσεων

 
Ο σύλλογος μας αποφάσισε να συμμετάσχει στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές με τις παρακάτω εκδηλώσεις 
1]Την Πέμπτη 7/12 και ώρα 11 το πρωί στο χώρο της βιβλιοθήκης θα φιλοξενήσουμε τα παιδιά από την Στέγη παιδιών ΑΜΕΚμεταΒΑΣΙΣ..Θα στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δένδρο ,θα διαβάσουμε ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη και θα γράψουμε γράμματα στον Αϊ Βασίλη . Εμψυχώτρια η κα Πόπη Δερμιτζάκη Λιναρδάκη.
2]Την Παρασκευή 8/12 και ώρα 18.00θα έρθουν τα παιδιά της βιβλιοθήκης και θα δημιουργήσουν ένα δικό τους παραμύθι που θα σταλεί στην Εθνική βιβλιοθήκη και στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπως μας ζητήθηκε .
3] Την Δευτέρα 11/12 στις 18.00 θα στολίσουν τα παιδιά της πόλης ,την βιβλιοθήκη <<ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΙ >> , την στοά και το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δένδρο. Θα γράψουν γράμματα στον Αϊ Βασίλη .Ο σύλλογος μας θα δώσει ένα δίπλωμα αναμνηστικό ευχαριστώντας τους εμψυχωτές των εκδηλώσεων του καλοκαιριού <<ΑΠΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ >>.
4]Την Τετάρτη 27/12 και ώρα 18.00 Το sxediaki graphic design & studio και η Ειρήνη Μαρκοπούλου θα διοργανώσουν εκπαιδευτική συνάντηση για τα παιδιά στον χώρο της βιβλιοθήκης με ανάγνωση, ζωγραφική, κατασκευή .
Από το Δ.Σ. της Μ.Σ.Ι.