Τα σχέδια και ο προγραμματισμός της γυναικείας ομάδας ΠΟΙ Βασίλισσα Νότου

10:37 π.μ. - Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017
10:12 π.μ. - Σάβ, 09/37/2017
Image: Τα σχέδια και ο προγραμματισμός της γυναικείας ομάδας ΠΟΙ Βασίλισσα Νότου

Πρόεδρος και προπονητής μιλούν στον Ηχώ fm 99,8

 
Μια νέα γυναικεία  ποδοσφαιρική ομάδα κάνει τα πρώτα της βήματα στην Ιεράπετρα . Πρόκειται για τον Παναθλητικό Όμιλο Ιεράπετρας Βασίλισσα Νότου. Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Καρτσάκης και ο προπονητής της ομάδας κ.Νίκος  Δανδουλάκης βρέθηκαν στο στούντιο του Ηχώ fm 99,8 και μας μίλησαν για την πρωτοβουλία τους να συστήσουν μια νέα γυναικεία ομάδα, το πώς επέλεξαν το όνομα της ομάδας,  τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν αλλά και τους στόχους που θέτουν.
Το Δ.Σ.  της Βασίλισσας Νότου γνωστοποιεί μέσω της σελίδας τους  http://poivn.blogspot.gr/ την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με την παρακάτω ανακοίνωση
 Το ΔΣ της Βασίλισσας Νότου είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο του Λασιθίου, πως το σωματείο μας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής του γυναικείου ποδοσφαίρου. 
Μετά το άξιο έργο των  Α.Σ.Ιεράπετρας, Αρίωνα Σητείας, Α.Ε.Νεάπολης, Α.Ο.Ιεράπετρας και Λιβυκό Κουτσουρά, νιώθουμε το χρέος να αντιπροσωπεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο το νομό και να παρουσιαστούμε άκρως ανταγωνιστικοί στο γυναικείο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας.
Η στήριξή σας θα μας δώσει δύναμη και κουράγιο για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στο μέλλον. Αυτό που θεωρούμε ότι θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την προσπάθειά μας και το μέλλον των κοριτσιών μας, είναι η ενεργή συμμετοχή όλου του κόσμου στα δρώμενα του σωματείου μας. 
 
Η  επίσημη παρουσίαση του σωματείου θα γίνει σε  συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Μελίνα Μερκούρη την Παρασκευή 15/9 και ώρα 20:00.


Ακολουθεί συνέντευξη Καρτσάκη – Δανδουλάκη: