Τα πρώτα λουκέτα στην Κρήτη για ανοιχτά καταστήματα μετά τα μεσάνυχτα

9:56 π.μ. - Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020
09:08 π.μ. - Τετ, 12/56/2020
Image: Τα πρώτα λουκέτα στην Κρήτη για ανοιχτά καταστήματα μετά τα μεσάνυχτα

«Έπεσαν» τα πρώτα πρόστιμα σε Ηράκλειο και Χανιά

Τουλάχιστον 3 είναι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε ολόκληρη την Κρήτη, τα οποία φαίνεται πως… αψήφησαν το νέο μέτρο της Κυβέρνησης, «κρατώντας» ανοιχτά τα καταστήματά τους και μετά τα μεσάνυχτα.

Πρόκειται για ένα κατάστημα στο Ηράκλειο και δύο στα Χανιά.

Αναλυτικότερα, στο Ηράκλειο, επιβλήθηκε το πρόστιμο των 10.000 ευρώ, καθώς και αναστολή λειτουργίας 3 ημερών σε ίντερνετ καφέ. Έπειτα από έλεγχο της Αστυνομίας, το χρονικό διάστημα από τις 12 τα μεσάνυχτα της Τρίτης μέχρι τη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης, διαπιστώθηκε πως το ίντερνετ καφέ βρισκόταν σε πλήρη λειτουργία.

Οι άνδρες της Αστυνομίας βεβαίωσαν ακόμη μία παράβαση, αυτή τη φορά στα Χανιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μπαρ στο κέντρο των Χανίων, λειτουργούσε κανονικά, ακόμη και μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Στο εν λόγω μπαρ επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας του για 3 ημέρες, καθώς και το χρηματικό π0ρόστιμο των 10.000 ευρώ.

Ενώ, σχετική αναστάτωση επικράτησε και στο Παλιό Λιμάνι Χανίων, όταν υπάλληλοι του Λιμενικού, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησαν, βεβαίωσαν παράβαση σε καφέ - μπαρ, καθότι συνέχιζε να εξυπηρετεί πελάτες, μετά τα μεσάνυχτα. Το καφέ - μπαρ έκλεισε για 3 ημέρες, ενώ στον ιδιοκτήτη του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 10.000 ευρώ.

Δείτε βίντεο από τους ελέγχους του Λιμενικού στο Παλιό Λιμάνι, το βράδυ της Τρίτης:

neakriti.gr