Τα Μ.Α.Τ στην Ιεράπετρα για συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

5:00 μ.μ. - Κυριακή, 24 Μαΐου 2020
05:05 μ.μ. - Κυρ, 24/00/2020

Φωτογραφίες και βίντεο Αλέξανδρος Μαχαιράς

Υπό το διακριτικό βλέμμα των Μ.Α.Τ πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 24 Μαΐου δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας  στην Ιεράπετρα .

hxonews

-

Η πρώτη ενάντια στο ρατσισμό και φασισμό έγινε στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στις 11 το πρωί,  μετά από κάλεσμα Ιεραπετριτών πολιτών με αφορμή την Παγκρήτια εθνικιστική "Πατριωτική "συγκέντρωση που είχε ανακοινωθεί στην Πλατεία Ελευθερίας μια ώρα αργότερα .

hxonews

-

Η συγκέντρωση αυτή έρχεται και συμπληρώνει το ευρύτερο κύμα νεοφασισμού που έχει εμφανιστεί στην Κρήτη .Στην Ιεράπετρα, μετά τα Χανιά και το Ηράκλειο .Δηλώνουν οι διοργανωτές της συγκέντρωσης ενάντια στο  φασισμό και ρατσισμό .

hxonews

-

Το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι οι χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες που φτάνουν στην χώρα μας αλλά οι δυτικές υπερδυνάμεις που σπέρνουν πολέμους και ξεριζώνουν εκατομμύρια ανθρώπους .

-

Η δεύτερη συγκέντρωση έγινε λίγα μέτρα ποιο κάτω ,στην Πλατεία Ελευθερίας με συμμετοχή από όλη την Κρήτη και τον Επικεφαλή της παράταξης "Ιεράπετρα Μπορείς " Αλέξανδρο Μουζουράκη να δίνει το σύνθημα

hxonews

-

hxonews

-

hxonews

-

hxonews Φωτογραφίες - βίντεο Αλέξανδρος Μαχαιράς
Φωτογραφίες - βίντεο Αλέξανδρος Μαχαιράς