Τα καλοκαιρινά νέα του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Λασιθίου

11:21 π.μ. - Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2025
11:07 π.μ. - Τετ, 23/21/2025
Image: Τα καλοκαιρινά νέα του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Λασιθίου

Διανομή σχολικών ειδών, νέες παροχές, εκπτώσεις και δράσεις ενίσχυσης των τρίτεκνων οικογενειών σε όλο τον νομό

Ο σύλλογος θα διανείμει σχολικό υλικό για τα παιδιά των τρίτεκνων οικογενειών όλου του νομού, μελών του συλλόγου (τακτοποιημένοι οικονομικά για το 2025) που θα πάνε στη Α΄ Δημοτικού. Παρακαλούμε τις οικογένειες να επικοινωνήσουν με το γραφείο στο τηλ. 2841021290, Τρίτη –6-8 (απόγευμα) ή να το δηλώσουν στα μέλη του Δ.Σ.

Λειτουργούν κανονικά τα νέα γραφεία στον Άγιο Νικόλαο: Νικολάου Πλαστήρα 23, κάθε Τρίτη 6-8 το απόγευμα.

Ζητείται ειδικός γραμματέας με 6-8 ώρες εβδομαδιαία εργασία (το ωράριο συζητήσιμο). Νόμιμες αποδοχές.

Ζητούνται εθελοντές για τη λειτουργία των γραφείων και άλλες ώρες. Να βοηθήσουμε όλοι για την απρόσκοπτη λειτουργία του συλλόγου.

Από την Ομοσπονδία, έγινε αίτημα συνάντησης με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας για το Δημογραφικό και άλλα θέματα.

Ευχαριστούμε τον κ. Γεώργιο Τζώρτζη για την προσφορά γραφείου (έπιπλο) στο σύλλογο (δόθηκε σε τρίτεκνο).

Τα γραφεία στην Ιεράπετρα θα παραμείνουν κλειστά το μήνα Αύγουστο.

Ανακοινώθηκαν οι νέες εκπτώσεις στις Ακτοπλοϊκές (facebook: Τρίτεκνοι Νομού Λασιθίου, blog: https://triteknoi-lasithiou.blogspot.com/

Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις που δίνουν εκπτώσεις για τους τρίτεκνους.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση.

Για το Σύλλογο

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Χαβάκης