Τα εγκαίνια του ΚΕΘΕΑ στην Ιεράπετρα | Εικόνες - Video

2:01 μ.μ. - Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021
02:06 μ.μ. - Δευ, 28/01/2021

Απαραίτητη η δομή για τη πόλη μας

Κορυφώθηκαν το Σάββατο 26 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, οι δράσεις του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τον Άγιο Νικόλαο, που είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020, συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), υλοποιείται από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Κεντρική εκδήλωση ήταν τα εγκαίνια του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Ιεράπετρα παράλληλα με την γνωστοποίηση της έναρξης της λειτουργίας του Πολυδύναμου Κέντρου με έδρα τον Άγιο Νικόλαο. Η κάμερα του Ηχώ 99,8 και του hxonews.gr ήταν εκεί και κατέγραψε στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις στην Ιεράπετρα.

hxonews

Όπως τονίζουν οι διοργανωτές "Είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στην πόλη της Ιεράπετρας τους υπέροχους Batala Creta, οι οποίοι στο πέρασμα τους ξεσήκωσαν την πόλη με την μουσική και την ενέργεια τους, αλλά και έδωσαν παλμό και ρυθμό για όσα ακολούθησαν στην γειτονιά των εργατικών κατοικιών!

hxonews

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό της δομής απο τον πάτερ Σάββα, μεταφέροντας τις ευχές του Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί και οι ευχές των προσκεκλημένων που παρευρέθησαν: ο βουλευτής Λασιθίου κ. Θραψανιώτης, ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου κ. Γουλιδάκης, η αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Ρουμελιωτάκη, ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Σπηλιαρώτης, η πρόεδρος του Συλλόγου Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ κ. Καλλέργη και ο μουσικός των Ενδελέχεια και συνάδελφος στο ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ Δημήτρης Μητσοτάκης. Το παρών έδωσαν η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Δήμου Ιεράπετρας κ. Σακαδάκη, ο διοικητής τροχαίας κ. Τζουμάκας, ο υπολιμενάρχης κ. Χρυσοφάκης.

hxonews

Στη συνέχεια απολαύσαμε την διασκευή του ομώνυμου βιβλίου "Το παλιόπαιδο" της Αγγελικής Δαρλάση σε ταινία μικρού μήκους απο μέλη της Ανοιχτής Δομής Υποστήριξης και με αίσθημα περηφάνιας μοιράστηκαν με το κοινό την εμπειρία τους αυτή.

hxonews

Την σκυτάλη πήραν τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας, όπου δώρισαν κάποιες απο τις δημιουργίες τους για τον νέο χώρο του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Ιεράπετρα και συγκίνησαν το κοινό μιλώντας για την οικογένεια του ΚΕΘΕΑ και την δύσκολη, αλλά όμορφη αλλαγή που κάνουν στη διάρκεια της απεξάρτησης, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα και σε άλλους να ακολουθήσουν.

hxonews

Η ζεστή αυτή βραδιά απο θερμοκρασία και συναίσθημα, έκλεισε μουσικά με τους Εμπρός να ανοίγουν τη συναυλία και στη συνέχεια τον Δημήτρη Μητσοτάκη, Ενδελέχεια να μοιράζεται παλιές και νέες επιτυχίες.

Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν για αυτή τη βραδιά!

hxonews

Συγκεκριμένα:

1) την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, τον Δήμο Ιεράπετρας και το ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Δήμου Ιεράπετρας για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης.

2) τους χορηγούς μας απο τον χώρο της εστίασης που παρά τις δυσκολίες ήταν εκεί: : AperittonCafe Ierapetra, Special Ψητοπωλείο, ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΩΔΕΙΟ", Caravan, Στσι Κουμπαρες αλλά και τις επιχειρήσεις Εμπορική Ιεράπετρας Κ.Καναβακης Λ.Χατζαντωνάκης, FoodSafe - Σύμβουλοι Πιστοποίησης HACCP, ISO, Globalgap, GREEN KEY, Green Safe, Hair WORKS, Κρεοπωλείο Φραγκιαδάκης, Dermitzakis fresh & frozen foods, Κρεοπωλείο Καμαρίτης, κρεοπωλείο Σφυράκη Σωτηρία, Κρεοπωλείο Σακκαδάκης.

hxonews

3) τους υποστηρικτές μας, την τροχαία Ιεράπετρας, το ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου, τον Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-Περιφερειακό Τμήμα Ιεράπετρας, τους Protect Ierapetra Seas και τον ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΛΕΞΟΥΣΑΚΗΣ για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Τέλος, όλους εσάς που ήσασταν εκεί μαζί μας, εις το επανιδείν", καταλήγουν.