ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας για Προσαγωγό Διώρυγα: Καμία εξέλιξη στο έργο ένα χρόνο μετά την εγκατάσταση του αναδόχου

9:15 π.μ. - Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021
09:10 π.μ. - Τετ, 06/15/2021
Image: ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας για Προσαγωγό Διώρυγα: Καμία εξέλιξη στο έργο ένα χρόνο μετά την εγκατάσταση του αναδόχου

Τι κάνουν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας και όλες οι δημοτικές παρατάξεις;

Ο αγωγός μεταφοράς νερού από την υδροληψία του Μύρτου, ο οποίος θα εμπλουτίζει τον ταμιευτήρα στο Φράγμα Μπραμιανών είναι ένα ζωτικής σημασίας έργο για την αγροτική παραγωγή της Ιεράπετρας.

Μετά τις μεγάλες καθυστερήσεις που είχαν υπάρξει στο παρελθόν, μπήκε στις προτεραιότητες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και επιτάχυνε τις διαδικασίες μελέτης, απαλλοτριώσεων και διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε στις 25-06-2019.

Μετά την ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του νομού μας Μανώλης Θραψανιώτης ερωτάται ο δήμαρχος Ιεράπετρας και όλες οι δημοτικές παρατάξεις: Σε ποιες συγκεκριμένες ενέργειες θα προβούν ώστε να διασφαλιστεί η άμεση επανεκκίνηση και ολοκλήρωση του έργου του αγωγού μεταφοράς του Μύρτους στο φράγμα των Μπραμιανών και σε ποια φάση βρίσκονται τα υπόλοιπα 14 συνοδά έργα του φράγματος.

Ένα χρόνο τώρα μετά την εγκατάσταση του αναδόχου δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη στο έργο με ορατό τον κίνδυνο πλέον για μεγάλες καθυστερήσεις ή και εγκατάλειψη από πλευράς εργολάβου.

Όταν ήταν στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι ανακοινώσεις και οι παρεμβάσεις τους στην κυβέρνηση μας ήταν καθημερινές. Τώρα;;;;;;;;;;;;; Επιλεκτική αμνησία;;;;;;;;; Επιτέλους ο δήμαρχος οι δημοτικές παρατάξεις και η τοπική οργάνωση της ΝΔ να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν στην κοινωνία της Ιεράπετρας.

Εμείς όσο ήμασταν κυβέρνηση κάναμε το καθήκον μας!!

ΟΜ. ΣΥΡΙΖΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ