Συνεχίζονται τα έργα στην κοινότητα του Κάτω Χωριού Ιεράπετρας

8:14 μ.μ. - Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023
08:08 μ.μ. - Πέμ, 24/14/2023
Image: Συνεχίζονται τα έργα στην κοινότητα του Κάτω Χωριού Ιεράπετρας

Στην τελευταία φάση υλοποίησης το νέο προπονητικό κέντρο ποδοσφαίρου

Την Κοινότητα του Κάτω Χωριού επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, όπου και πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία τόσο στο Κάτω, όσο και στο Πάνω Χωριό και στα Παπαδιανά, προκειμένου να ελέγξει την πορεία των εργασιών που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στην Κοινότητα (μόνωση στο κοινοτικό κατάστημα, οικοδομικές εργασίες, εργασίες συντήρησης και μόνωση στο Δημοτικό Σχολείο, τοποθέτηση εξοπλισμού στο γήπεδο μπάσκετ κ.α.), ενώ είδε και από κοντά τα έργα που υλοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα (νέος σύγχρονος ηλεκτροφωτισμός στην πλατεία του Κάτω Χωριού, έργα ύδρευσης και αποχέτευσης στο Πάνω Χωριό κ.α.).

Όπως τόνισε ο κ. Καλαντζάκης: «Ως Δημοτική Αρχή έχουμε πραγματοποιήσει ένα αρκετά εκτεταμένο έργο αναβάθμισης της Κοινότητας με έργα ανάπλασης, με τη δημιουργία παιδικών χαρών, με έργα ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης, με την τοποθέτηση νέων, σύγχρονων στάσεων, με την ολοκλήρωση μιας σειράς παρεμβάσεων (μονώσεις, αλλαγή κουφωμάτων, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες) στον Βρεφονηπιακό Σταθμό κ.α. Παράλληλα, κατασκευάζουμε στο πρώην γήπεδο του Κάτω Χωριού ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που ήταν πάγιο αίτημα των συμπολιτών μας. Στόχος μας δεν είναι απλώς να παραδώσουμε άλλο ένα έργο στους δημότες. Στόχος μας είναι να παραδώσουμε ένα έργο το οποίο θα λειτουργεί σωστά, δίχως προβλήματα τα επόμενα χρόνια, γι΄αυτό και επιμένουμε να υλοποιηθεί και ως προς την παραμικρή λεπτομέρεια σύμφωνα με τη μελέτη που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας.

Φυσικά δε σταματάμε εδώ. Όπως αποδεικνύουν τα έργα που έχουμε ήδη ξεκινήσει, αλλά και όσα έχουμε προγραμματίσει, στοχεύουμε με τη βοήθεια και των κατοίκων στη συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο της Κοινότητας».