Συνεχίζεται η εξαπάτηση συμπολιτών μας στο όνομα του ΚΕΘΕΑ

12:56 μ.μ. - Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022
12:11 μ.μ. - Τετ, 16/56/2022
Image: Συνεχίζεται η εξαπάτηση συμπολιτών μας στο όνομα του ΚΕΘΕΑ

Το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενημερώνει ότι κανένα από τα προγράμματα του, δεν καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους ανεύρεσης χρημάτων και παρέχει όλες τις υπηρεσίες του δωρεάν

Συνεχίζεται η εξαπάτηση συμπολιτών μας στο όνομα του ΚΕΘΕΑ και του προβλήματος των εξαρτήσεων στο Ηράκλειο.

Με αφορμή καταγγελιών συμπολιτών μας για περιστατικά που συνέβησαν χθες 15/11/2022 στο κέντρο του Ηρακλείου στην Λ. Δικαιοσύνης και Λ. Καλοκαιρινού, τα μέλη και το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ θέλουν να ενημερώσουν το κοινό για άλλη μία φορά ότι άτομα χρησιμοποιώντας το όνομα του ΚΕΘΕΑ αλλά και ονόματα στελεχών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία του κοινού για το θέμα των εξαρτήσεων, αποκομίζουν χρήματα για προσωπικό όφελος.

Οι πρακτικές που χρησιμοποιούν τα άτομα αυτά, προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα, ποικίλουν. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τους εξής: 1) η δήθεν οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων, με κόψιμο απλών αποδείξεων που φέρουν πλαστές σφραγίδες και ψεύτικο αριθμό φορολογικού μητρώου ή και με απλό κουτί που αναγράφει «Έρανος για το ΚΕΘΕΑ» 2) η πώληση διαφόρων αντικειμένων (στυλό, κεριά κ.α.) και περιοδικών αγνώστου προέλευσης με θέμα τα ναρκωτικά σε εκκλησίες, στο δρόμο, σε υπηρεσίες, καταστήματα ή σπίτια, 3) η επαιτεία προκειμένου να εξασφαλιστεί η μετάβαση σε κάποια Θεραπευτική Κοινότητα, μετάβαση που στην πραγματικότητα είναι δωρεάν.

Το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενημερώνει ότι κανένα από τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ δεν καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους ανεύρεσης χρημάτων και παρέχει όλες τις υπηρεσίες του δωρεάν.

Για το λόγο αυτό για ακόμα μία φορά εφιστά την προσοχή του κοινού, προκειμένου να μην πέφτει θύμα απάτης και εκμετάλλευσης. Όσοι πολίτες και φορείς είναι ευαισθητοποιημένοι και θα ήθελαν είτε να ενημερωθούν για τη λειτουργία του προγράμματος είτε να ενισχύσουν το έργο του μπορούν να απευθυνθούν στα παρακάτω τηλ.: 2810 261026 και 2810 331002 (εσ.6)