Συνεχής στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου από την Δημοτική Αρχή

7:28 π.μ. - Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021
07:04 π.μ. - Τετ, 28/28/2021
Image: Συνεχής στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου από την Δημοτική Αρχή

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας, όπου συναντήθηκε με τον συντονιστή, κ. Δημήτρη Μιχελάρο, και το προσωπικό της δομής

Ο κ. Μιχελάρος ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις ιδιαίτερες προετοιμασίες του Κοινωνικού Παντοπωλείου εν όψει Πάσχα για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στις ευπαθείς ομάδες. Περίπου 140 ωφελούμενοι με τις οικογένειες τους εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους λαμβάνοντας στήριξη όχι μόνο με είδη πρώτης ανάγκης αλλά και με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος: «Το Κοινωνικό Παντοπωλείο συνεχίζει να επιτελεί ένα σημαντικό έργο ακόμα και μέσω τόσο δύσκολων οικονομικών και υγειονομικών συγκυριών. Στηρίζει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες παρέχοντας κοινωνικές υπηρεσίες και βασικά είδη πρώτης ανάγκης για τη διαβίωση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Έχοντας αυτό σαν στόχο η Δημοτική Αρχή στηρίζει αδιάλειπτα το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ευχαριστώ τον συντονιστή, κ. Μιχελάρο, και τους εργαζόμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την άψογη συνεργασία και τον ζήλο με τον οποίο επιτελούν το έργο τους. Επίσης, ένα ευχαριστώ οφείλουμε και στους πολίτες και τις επιχειρήσεις του Δήμου Ιεράπετρας που με τη στήριξή τους παραμένει υψηλό το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ταυτόχρονα καλούμε τους δημότες μας που έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο να το πράξουν, ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να μπορέσουν να εορτάσουν τις Άγιες αυτές ημέρες χωρίς στερήσεις.».