Συνεχείς επαφές της Κ. Σπυριδάκη με τα αρμόδια Υπουργεία για το ζήτημα των παραλιακών μετώπων

11:34 π.μ. - Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
11:02 π.μ. - Τετ, 21/34/2024
Image: Συνεχείς επαφές της Κ. Σπυριδάκη με τα αρμόδια Υπουργεία για το ζήτημα των παραλιακών μετώπων

Η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Λασιθίου, έχει εντατικοποιήσει τις επαφές της σε υψηλό επίπεδο με τα αρμόδια Υπουργεία με σκοπό την εξεύρεση μίας οριστικής και βιώσιμης λύσης

Τι τελευταίες ημέρες η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Λασιθίου, κ. Κατερίνα Σπυριδάκη, έχει εντατικοποιήσει τις επαφές της σε υψηλό επίπεδο με τα αρμόδια Υπουργεία με σκοπό την εξεύρεση μίας οριστικής και βιώσιμης λύσης για το ζήτημα των παραλιακών μετώπων.

Στο πλαίσιο των συναντήσεών της είχε την ευκαιρία να τονίσει στις ηγεσίες του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο τις ιδιαιτερότητες για την κάθε μία από τις τρεις περιοχές – Σίσι, Ελούντα, Ιεράπετρα – όσο και τις κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες που θα προκληθούν στις τοπικές κοινωνίες, και τις συνέπειες στο τουριστικό προϊόν και την ανάπτυξη των περιοχών αυτών, εξαιτίας της απουσίας ενός συγκεκριμένου και ολοκληρωμένου πλάνου για την επόμενη ημέρα. Ιδιαίτερα υπογράμμισε πως οι «άτακτες κατεδαφίσεις» χωρίς να υπάρχει ένα ολιστικό σχέδιο ανάπλασης με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση θα εγκλωβίσει τις πόλεις και τους πολίτες σε ένα καθεστώς «εργοταξίου» επ’ αόριστον.

Με αισιοδοξία συνεχίζει και σήμερα τις συναντήσεις της στην Αθήνα η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λασιθίου, κ. Κατερίνα Σπυριδάκη, με σκοπό την άμεση λήψη των απαραίτητων νομοθετικών μέτρων για την αποφυγή των οικονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων, και την υιοθέτηση ενός ολιστικού σχεδίου ανάπλασης με αυστηρά χρονοδιαγράμματα υλοποίησης και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση που θα συμβάλει ενεργά στην αναβάθμιση των περιοχών και όχι στην περαιτέρω υποβάθμισή τους.