Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Α'βάθμιας & Β'βάθμιας Εκπαίδευσης Ιεράπετρας την Πέμπτη

9:22 π.μ. - Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024
09:10 π.μ. - Δευ, 21/22/2024
Image: Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Α'βάθμιας & Β'βάθμιας Εκπαίδευσης Ιεράπετρας την Πέμπτη

Τα θέματα που θα συζητηθούν

Σας προσκαλούμε στις 24/10/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30 σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του 1ου ορόφου του Δημαρχείου Ιεράπετρας, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1. Εξέταση αίτησης Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Μαρία Λιουδάκη», για παραχώρηση χρήσης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 2ου δημοτικού σχολείου, για πραγματοποίηση συναντήσεων της Ομάδας Παραδοσιακών χορών του οικείου Συλλόγου

2. Εξέταση αίτησης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Φερμών, για παραχώρηση χρήσης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού σχολείου Φερμών, για πραγματοποίηση δωρεάν μαθημάτων χορού.

3. Εξέταση αίτησης της Γυμναστικής Ένωσης Ιεράπετρας (ΓΕΙ) για παραχώρηση χρήσης του σχολικού γυμναστηρίου για προπονήσεις.

4. Εξέταση αίτησης του Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης (ΑΟΚ) για παραχώρηση χρήσης του σχολικού γυμναστηρίου για προπονήσεις.

5. Εξέταση αίτησης του Αθλητικού Σωματείου «Αθλητική Ακαδημία Ιεράπετρας» για παραχώρηση χρήσης του σχολικού γυμναστηρίου για προπονήσεις.

6. Εξέταση αίτησης του Πολιτιστικού & Φυσιολατρικού Συλλόγου Ανατολής για παραχώρηση χρήσης του παραλιακού σχολικού συγκροτήματος για τις ανάγκες του Τμήματος χορού.

7. Εξέταση αίτησης Συλλόγου Αεροσφαίρισης για παραχώρηση χρήσης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑΛ για προπονήσεις και επιτραπέζιους αγώνες αντισφαίρισης.

8. Εξέταση αίτησης του Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Ανατολής για παραχώρηση χρήσης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑΛ για τις ανάγκες του Τμήματος χορού.

9. Εξέταση αίτησης του Συλλόγου Γυμναστικής Σητείας για παραχώρηση χρήσης του Γυμνασίου Κουτσουρά, για την προπόνηση μικρών αθλητών.

Η Πρόεδρος

Δασενάκη Κυριακή (Κική)