Συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ την Τετάρτη στον Αγ. Νικόλαο

9:39 π.μ. - Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2022
09:08 π.μ. - Τετ, 03/39/2022
Image: Συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ την Τετάρτη στον Αγ. Νικόλαο

Όπου υπάρχουν Άνθρωποι Όσο υπάρχουν Άνθρωποι Το Ταξίδι θα συνεχίζεται….

Σήμερα που η ζωή επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητά της, οι Πυξ Λαξ έρχονται να μας θυμίσουν τις παλιές μας συνήθειες, τις διαχρονικές μας αξίες, τη σημασία της μουσικής, της πιο κοινωνικής καλλιτεχνικής έκφρασης. Της πιο ανθρώπινης. Αυτής που συνδέει ήχο και λόγο. Που παρηγορεί. Που εμπνέει. Που μοιράζεται.

Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ δεν έπαψαν ποτέ να μας κρατούν συντροφιά σε κάθε στιγμή της ζωής μας, είναι παρόντες στα εύκολα και στα δύσκολα. Δεν ξέχασαν στην τέχνη τους. Δε μας άφησαν ποτέ μόνους.

Και τώρα, οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να αποδείξουν γιατί άντεξαν στο χρόνο και γιατί παραμένουν σταθερά οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού. Τα όργανα μπαίνουν μπροστά, τα δάχτυλα παίρνουν φωτιά, νέα θέματα και νέα τραγούδια. Τα φώτα ανάβουν. Η σκηνή ετοιμάζεται. Οι τεχνικοί στη θέση τους. Το κοινό προσέρχεται με ανυπομονησία. Οι Πυξ Λαξ σε νέες διαδρομές. Και το ταξίδι συνεχίζεται…..

Οι ίδιοι λένε ότι  «κόντρα φύσηξε ο καιρός/κόντρα η εποχή» αλλά η πίστη τους στον Άνθρωπο παραμένει ζωντανή. Σε αυτόν πιστεύουν και σε αυτόν απευθύνονται. Γι’ αυτόν τραγουδούν και γι’ αυτόν επιστρέφουν στη σκηνή το καλοκαίρι του 2022.

Η πανδημία υποχωρεί και η ζωή αναδύεται και πάλι, ανανεωμένη και δυνατή. Οι παρέες κάνουν σχέδια ξανά, ημερομηνίες σημειώνονται, αποδράσεις προγραμματίζονται. Η μέρα μεγαλώνει και η μουσική επιστρέφει ζωντανή.

Και Πυξ Λαξ μας σπρώχνουν έξω από το σπίτι… πυξ λαξ και μας προσκαλούν σε ένα γιορταστικό καλοκαίρι, στις συναυλίες τους:

Όπου υπάρχουν Άνθρωποι, θα υπάρχει και η μουσική

Και οι ΠΥΞ ΛΑΞ θα είναι εκεί!

Τετάρτη 03 Αυγούστου / Γήπεδο Αγίου Νικολάου

Ώρα έναρξης 21:30 / Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 15€ – στην Είσοδο 18€

Σημεία Προπώλησης: Αγ. Νικόλαος: Piazza Café, Θερινός Κινηματογράφος Χριστίνα, Γραφεία ΠΑΟΔΑΝ – Ιεράπετρα: Progressive – Μακρύς Γιαλός: Ντελόγω Café – Σητεία: Κέντρο τύπου Αφοί Καρνιαδάκη και ηλεκτρονικά στο Ticketservices.gr

Ηλεκτρονική Προπώληση: www.ticketservices.gr/event/pix-lax-agios-nikolaos-2022

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1348010275611183?ref=newsfeed

Video: https://www.facebook.com/cretanart/videos/727243505023848

Σημ: Στο χώρο της συναυλίας θα λειτουργούν μπαρ, επομένως δεν θα επιτραπεί η είσοδος ποτών, αναψυκτικών κα.

Χορηγοί: Amstel – Cristi Academy – Amoodi – Bajamar – Piazza Café – Ble Katsarolakia – Καρνάγιο – Jia Chinese Cuisine

Χορηγοί επικοινωνίας: Tv Creta – Creta24.gr – Fonien.gr – Cna.gr – Hxonews.gr – ΑΝΑΤΟΛΗ– Λατώ 103.3 – Radio 104.4 – Ηχώ 99.8 – Panic 93.7 – Style 100 – Melody 88

Συνδιοργάνωση: Δήμος Αγ. Νικολάου & Π.Α.Ο.Δ.ΑΝ.  

Διοργάνωση: Cretanart Productions (2810334506)