Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και τον Περιφερειάρχη Κρήτης

7:23 π.μ. - Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020
07:02 π.μ. - Πέμ, 27/23/2020
Image: Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν τα έργα που προχωρούν στον Δήμο και ο Δήμαρχος ζήτησε επιπλέον στήριξη ώστε να προχωρήσουν άμεσα και νέα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος

Τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη επισκέφτηκαν στο γραφείο του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος Σκαρβέλης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Γουλιδάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Τσιφετάκης, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας κ. Μανώλης Παπαδάκης και αντιδήμαρχοι.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν τα έργα που προχωρούν στον Δήμο και ο Δήμαρχος ζήτησε επιπλέον στήριξη ώστε να προχωρήσουν άμεσα και νέα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος.

hxonews

Στη συνάντηση επικράτησε πολύ θετικό κλίμα καθώς είναι γνωστές οι καλές σχέσεις συνεργασίας του Δήμου Ιεράπετρας, της Ιεράς Μητρόπολης και της Περιφέρειας Κρήτης με τα αποτελέσματα να φαίνονται στην εισροή χρηματοδοτήσεων και στη συνεχή δημοπράτηση νέων έργων στον Δήμο Ιεράπετρας.

Στα πλαίσια της συνάντησης ο Δήμαρχος πρότεινε την επίσκεψή στο χώρο όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες ανακαίνισης του γηροκομείου Ιεράπετρας ώστε να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του μεγάλου αυτού έργου.

hxonews

Ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε:

«Μετά την παράδοση του νέου κτιρίου του 7ου νηπιαγωγείου συνεχίζουμε την προσπάθεια να φέρουμε στον Δήμο Ιεράπετρας μεγάλα έργα που σηματοδοτούν και επιταχύνουν την ανάπτυξή του.

Με τη σύμπνοια απόψεων και στόχων της Δημοτικής Αρχής με την Ιερά Μητρόπολη και την Περιφέρεια οι βλέψεις μας θα συνεχίσουν να υλοποιούνται προς όφελος του τόπου.

Ευχαριστώ το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την άριστη συνεργασία και την στήριξη στις επιδιώξεις μας».