Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλαμαύκας

2:47 μ.μ. - Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020
02:07 μ.μ. - Παρ, 03/47/2020
Image: Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλαμαύκας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του Προέδρου της Κοινότητας Καλαμαύκας , κ. Κωνσταντίνου Κρασσά

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του Προέδρου της Κοινότητας Καλαμαύκας , κ. Κωνσταντίνου Κρασσά, παρουσία των Αντιδημάρχων, κας. Μαρίας Ρουμελιωτάκη, κ. Πέτρου Μαστοράκη και κ. Μανώλη Γεωργαλάκη.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα της Καλαμαύκας και δρομολογήθηκαν αναγκαίες εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν στην κοινότητα.

Κατόπιν, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε:

«Σε συνέχεια των έργων που έχουμε ήδη υλοποιήσει στην κοινότητα Καλαμαύκας ακολουθούμε συγκεκριμένο σχεδιασμό για επιπλέον έργα που έχει ανάγκη η περιοχή, ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Κρασσά για το έμπρακτο ενδιαφέρον που επιδεικνύει καθημερινά και με δεδομένη την καλή συνεργασία προχωράμε άμεσα σε εργασίες αγροτικής οδοποιίας καθώς και σε έργα άμεσης ανάγκης για την κοινότητα της Καλαμαύκας».