Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον νέο Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λασιθίου

11:40 π.μ. - Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020
11:08 π.μ. - Τρί, 25/40/2020
Image: Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον νέο Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λασιθίου

Το νέο διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λασιθίου, κ. Κατσαγκόλη Αθανάσιο, υποδέχτηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Το νέο διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λασιθίου, κ. Κατσαγκόλη Αθανάσιο, υποδέχτηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρουσία του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Κωνσταντίνου Αστροπεκάκη.

Σε μια εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες της Ιεράπετρας (Γυμνάσια και Λύκεια), τη στελέχωσή τους σε καθηγητές, τα απαραίτητα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία των μαθητών από την εξάπλωση του κορωνοϊού COVID-19, τις προσλήψεις καθαριστριών κτλ. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Μουσικό Γυμνάσιο, το οποίο θα λειτουργήσει φέτος για πρώτη φορά στον νομό.

Μετά το πέρα της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον τέως Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Μιχάλη Παπαδάκη, για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.

Τόσο οι υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας, όσο και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, μέσα σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε, βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών, των καθηγητών και των γονέων, ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όσον το δυνατόν καλύτερα τις νέες προκλήσεις. Συγχρόνως, καταβάλλονται προσπάθειες να καλύψουμε τις ανάγκες των σχολικών κτιρίων σε επίπεδο συντηρήσεων και επισκευών, ώστε η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει ομαλά.

Εύχομαι στον κ. Κατσαγκόλη μία γόνιμη θητεία και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».