Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Λιμενάρχη

2:31 μ.μ. - Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020
02:07 μ.μ. - Παρ, 24/31/2020
Image: Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Λιμενάρχη

Με τον Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Ιωάννη Παπαδάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης παρουσία της Αντιδημάρχου κας. Χρύσας Χατζημαρκάκη

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προγραμματική σύμβαση Δήμου και Λιμεναρχείου Ιεράπετρας για ανακαίνιση του κτιρίου του Λιμεναρχείου, τη χερσαία ζώνη και τη ζώνη λιμένα, τις παραλίες της Ιεράπετρας και τη Νήσο Χρυσή.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος ενημέρωσε το λιμενάρχη για το περιεχόμενο της πρόσφατης συνάντησής του με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη σε ότι αφορά το ΝΠΔΔ Λιμενικό Ταμείο και το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας.

Ο κ. Καλαντζάκης υπογράμμισε την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Δήμου και του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας και τόνισε:

«Παρά την ιδιαιτερότητα της φετινής τουριστικής σεζόν είμαστε και φέτος σε ετοιμότητα σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε προκύψει και να προστατεύσουμε επισκέπτες και δημότες.

Ευχαριστώ τον κ. Παπαδάκη για το έργο του και την έγκαιρη ανταπόκρισή του Λιμενικού Σώματος όποτε προκύπτει ανάγκη καθώς και για τη σύμπνοια απόψεων και στόχων σε θέματα αναπτυξιακού περιεχομένου για την Ιεράπετρα.»