Συνάντηση του βουλευτή Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ με το δήμαρχο Ιεράπετρας

9:41 π.μ. - Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021
09:10 π.μ. - Τετ, 13/41/2021
Image: Συνάντηση του βουλευτή Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ με το δήμαρχο Ιεράπετρας

Τον Βουλευτή του ν. Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Εμμανουήλ Θραψανιώτη, παρουσία μελών του ΣΥΡΙΖΑ, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Κατά τη συνάντηση, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της καθυστέρησης της υλοποίησης της προσαγωγού διώρυγας του Μύρτου, στη δημιουργία τμήματος Σχολής Φυσικοθεραπείας, στο Νοσοκομείο, ενώ επίσης συζητήθηκαν η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας, καθώς και γενικότερα θέματα που αφορούν τον Δήμο.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής: «Στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που επιδιώκουμε με όλα τα μέλη του Κοινοβουλίου με μοναδικό στόχο την προώθηση των θεμάτων του Δήμου της Ιεράπετρας, είχα σήμερα μια εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Θραψανιώτη.

Ενημέρωσα τον Βουλευτή για όλα τα ζητήματα τα οποία απασχολούν την περιοχή, για τις πρωτοβουλίες που ως Δημοτική Αρχή έχουμε αναλάβει, για τα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και γι’ αυτά τα οποία σχεδιάζουμε και ζήτησα από την πλευρά του να στηρίξει εμπράκτως τις διεκδικήσεις μας, έτσι ώστε να αρθούν ταχύτερα τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να προχωρήσουν άμεσα τα έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος της Ιεράπετρας».